ГЕРБ вече купува изборите през мартꞌ 2021 – пълни хотели по морето с роми за безплатна почивка: Narod.bg

Поредно престъпление на хунтата ГЕРБ в Narod.bg – управляващите от ГЕРБ вече са започнали да купуват следващите избори – редовни през мартꞌ 2021 или предсрочни.

Източник на Narod.bg издаде, че празните хотели в Слънчев бряг вече се пълнят с роми, изпратени на безплатна почивка от цигански барони под контрола на ГЕРБ.

Ваканцуващите роми са от цялата страна. Някои хотелиери са отказали офертата да напълнят празните стаи с роми, но други, предвид проваления сезон, са приели, сподели читателят на Narod.bg. Циганите са на Слънчака за едноседмична напълно безплатна ваканция.

В замяна на предстоящия вот трябва да гласуват за ГЕРБ, обясни източникът на Narod.bg. Освен в Слънчев бряг, тумби с роми са окупирали и Албена.

Фейсбук потребителят Maya Mariya Georgieff пък даде допълнителен нюанс с информацията: Зная за хотел „Чайка“, че е пълен с бледоликите братя.

Новината идва на фона на признанието, че голяма част от хотелите в Слънчев бряг не са отворили, а онези, които работят, имат между 10 и 20% заетост на леглата. Това заявиха хотелиери тази сутрин по Би Ти Ви.

Те се надяват при това положение поне да си възстановят разходите. Шефът на Българската туристическа камара Георги Николов обясни, че се надява новият министър Марияна Николова спешно да проведе мерки, които били договаряни с предишния министър Николина Ангелкова още през март, за да може да се спаси поне остатъкът от сезона.

Според изпълнителния директор на Института за оценки и анализи в туризма Румен Драганов най-вероятно премиерът е сменил Ангелкова, защото е видял през последните месеци, че е взел сектора на ръчно управление. С поред него сега вниманието трябва да бъде насочено към подготовката на зимния сезон и на следващия летен сезон.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...