Narod.bg: Бойко пред инфаркт, че пада от власт

Бойко Борисов е в прединфарктно състояние заради всенародния бунт, който ще го свали от власт и ще го изправи пред съда, пише в. „Минаха години“.

В петък сутринта премиерът отсъства от Народното събрание, когато дефилираха новите министри, които да заблудят българина, че се случва някаква промяна. Поводът уж бе карантина, която му била наложена заради ковид инфекция на шефката на неговия кабинет Деница Желева.

Подмяната на едни с други от хунтата обаче мина без неговото присъствие, въпреки гневните възгласи, че е редно министър-председателят да представи новите си пионки в изпълнителната власт, обясни източник на Narod.bg.

Информатори от МС потвърдиха, че истинската причина за липсата на Бойко е много високото кръвно, което вдигнал от неспирните искания да подава оставка, за да бъзе разследван за далавери за милиарди.

Борисов бил на ръба на пълна преумора и тотален физически срив, пише и вестник „Минаха години”.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...