Страхът, другарю ББ, се трансформира в презрение, схващаш ли?

Вече никой не се страхува, защото и най-близките за теб хора видяха жалката ти същност - тежко болен, силно корумпиран и зависим от всякакви кръгове дегенерат.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Страхът, другарю ББ, се трансформира в презрение, схващаш ли?

Вече никой не се страхува, защото и най-близките за теб хора видяха жалката ти същност - тежко болен, силно корумпиран и зависим от всякакви кръгове дегенерат. Обществен отпадък. Отнел с лека и престъпна ръка личността и достойнството на хора като Дариткова, Караянчева и всички онези смазани чрез мутренски методи уж депутати в българския парламент и сега всички се превръщат заедно с теб в радиоактивна обществена тор, в която не може да има живот. Сам си го направи!

Унизителна е гладката на човешки и личностен разпад от естествен процес на гниене. Вече милиони българи стават свидетели и очевидци на този мафиотско-политически позор. Ако следите реакциите на самите знакови депутати от престъпната хунта, например, на онова жалко нещо Г.Марков, ще видите цялата картина на гангренясалия и прояден от всякакви паразити труп на иначе презентираната като европейска партия на ББ. Лично негово недъгаво отроче, родено от нездрава утроба. С престъпна цел!

С какъвто съд съдихте, уважаеми политици и олигарси на прехода, с такъв съд ще бъдете осъдени. Запомнете го! И е добре да знаете, че през изминалите 32 години резюздана и безнаказана политическа престъпност, съдът на милионите погубени животи на праведниците не се намираше в Съдебната палата. Затова и вашият съд и присъди няма да бъдат там. Така е справедливо и честно пред лицето на небето и на земята. Такава е съдбата на всички престъпници като вас по целия свят и във всички времена на историята.

Нито крачка назад.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...