Хвърляне пред амбразурата в защита на своя любим вожд – Другарят Борисов

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Другарката академичка професор политически психолог и прочее Антоанета Христова засенчи подвига на Раймонда Диен с телесно хвърляне пред амбразурата в защита на своя любим вожд Борисов. Така се прави другари и другарки - самоотвержено, решително и страстно. И без страх за тленната ви телесна маса!

Уникална е въпросната феерична партийна принцеса, особено когато защитава и себе си, партията-майка ГЕРБ и хранилката за милиони евро по разни специфични финансови проекти и иновативни бизнес решения, свързани с много много пари. Наистина много.
-----------------------------------------------------------------
Когато България стане правова и нормална държава, което вярвам, че ще се случи не без болка, трябва да направим музей на престъпната полтическа памет и в него да мумифицираме свещените тела на всички наши знакови фигури на престъпния политически преход.

Да знаят и помнят поколенията, че великата ни хилядолетна държава е била и до днес е жертва повече на свои, отколкото на чужди врагове. Смъртоносна карма.
---------------------------------------------------------------

Когато няма изход, има избор! И предстоящият наш избор за бъдещето ни трябва да сложи край веднъж и завинаги на всички обществено значими гнилостни процеси. За да спрем да съществуваме и да оживеем...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...