Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След подмяна на бушоните: Ангелкова, с атрактивните спестявания, мина на диазепам

Драма в Lupa.bg: След оставката: Ангелкова мина на диазепам

Николина Ангелкова е министърът, приел най-драматично оставката си от правителството, дочу Lupa.bg. До последно дамата с атрактивните спестявания се надявала, че няма да е между „черните овцe” загубили чекмедженца в кабинета и ще си ги пълни до края на мандата. След като чула лошата новина, Ангелкова изпаднала в нервен срив и се наложило да пие силни успокоителни, за да дойде на себе си, разказват нейни колеги, оказали се близо до отстреляната министърка в най-неприятния момент в кариерата й. Нейни подчинени й предложили диазепам - лекарство, изписвано със зелена рецепта в аптеките. 

"Специализантката" в Оксфорд

В правителството на простофилията и калинковъдството: Мариянчето и то, точно като Деничка, с 4 магистратури и с 6 курса в 6 страни по света!

била огорчена, че е сред кохортата прогонени от кабинета (и лишена от чекмедженца), след като, по нейно скромно мнение, работила на ръба на силите (възможностите си?) си за туризма в ужасните времена на пандемията от коронавирус.

Ангелкова е гневна, че нейният ресор се оказа (че вече няма да и пълни чекмедженцата?) най-потърпевш и че сезонът е катастрофирал не заради лошата (спестовна?) работа на екипа й, а пометен от епидемията и последвалата криза.

„Направих всичко, което бе възможно, в най-тежката световна криза, настъпвала от десетилетия в света. Който и да беше на мястото ми, не би могъл да направи повече”, жалвала се министърката пред приближени във ведомството.

Ангелкова бе на прицел през цялото време още от началото на извънредната ситуация, след като се оказа, че малцина от досега посещавалите страната ни чужди туристи смятат да се върнат.

Натискът върху министърката се засили, а социалната мрежа прегря от колажи, след като част от родните курорти по черноморието се оказаха пусти. Ангелкова бе иронизирана заради неизпълненото обещание за безплатни чадъри и шезлонги на морето. Николина Ангелкова бе министър на туризма и във второто, и в третото правителство на Бойко Борисов.

Ангелкова бе заменена от досегашния вицепример Марияна Николова, която ще стане министър на туризма. Любимката на Валери Симеонов за втори път заема пост след рокади в кабинета вследствие на протести. Предният път тя от началник на кабинета на ексвицепремиера Валери Симеонов стана вицепремиер на неговото място. Той го освободи вследствие на протеста на майките на деца с увреждания, които обиди.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!