Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Освен всичко, което е подписал Бойко, във Брюксел, което тотално ощетява България, сега разбираме, че и тези 7,7 милиарда, които ни дават уж безвъзмездно, не ни ги дават без условие. А, условието е разгромяващо

Image may contain: 1 person, suit

Освен всичко , което е подписал Бойко, във Брюксел, което тотално ощетява България, сега разбираме , че и тези 7,7 милиарда , които ни дават уж безвъзмездно и които са много по малко от това , което другите държави получават, не ни ги дават без условие. А, условието е разгромяващо българската икономика. Тези пари ще ни се дадат, само ако се откажем от въглищната си енергетика Това означава, закриването на 5 големи и няколко десетки малки централи, действащи на въглища и произвеждащи над 60 % от тока, във България, изхвърлянето на десетки хиляди хора на улиците и разоряване на цели региони. Така ,че тези 7 милиарда ще ни ги изкарат през носа. По добре да не ги взимаме , при тези заробващи условия.

Така е, когато Бойко вместо да се пазари , да настоява и да се бори, както правят, Мицотакис, Курц, Орбан и други,той само върви и се прегръща и целува със европейските величия.. Е, сега ще видим цената на бойковите целувки!, ЦЕЛУВКИТЕ НА СМЪРТТА!!!!! Този човек е не само прост, но и безкрайно вреден за този безкрайно изтерзан народ! Всяка секунда от управлението му е трагедия за България.

Иван Георгиев Грънчаров

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!