Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Въпроси към новият комунистически? разБойко, на които няма как да отговори

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Осъдете комунизма и ВИЕ

Днес получихме информация от наши източници, чиято анонимност ще запазим, че Denitsa Sacheva ще бъде новият министър-председател. В тази връзка отправяме към нея следното запитване:

Г-жо Сачева,
Предвид позицията Ви на заместник министър-председател и предвид активната Ви публична позиция в полза на Министерски съвет, както и имайки предвид огромният шанс да замените г-н Бойко Борисов на поста министър-председател до завършване на мандата на ГЕРБ, нашата група, наброяваща хиляди български граждани, отправя към вас следните въпроси:

1. През коя година, с какъв факултетен номер и с каква ОКС завършихте Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия. Посочете номера на издадената Ви от Холандия диплома?

2. През коя година, с какъв факултетен номер и с каква ОКС завършихте Международен колеж по туризъм в Албена. Посочете номер на издадената от колежа диплома?

3. През коя година и с какъв с какъв факултетен номер завършихте ОКС „Бакалавър“ по специалност „Социална педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград?

4. През коя година и с какъв с какъв факултетен номер завършихте ОКС „Магистър“ по специалност „Здравен мениджмънт“ в Университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас?

5. През коя година и с какъв с какъв факултетен номер завършихте ОКС „Магистър“ по специалност „Връзки с обществеността“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“?

6. Посочете № на удостоверенията и организациите, които са ги издали за твърдените от вас квалификации и обучения по управление на външни ресурси и управление на риска във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.

7. Твърдите, че от 1999 г. сте работили като началник на дирекция „Международно сътрудничество, европейска интеграция и проекти“ – с какъв ценз (образователно-квалификационна степен), при условие, че по това време твърдите, че сте била студентка в Холандия и в….Албена?

8. С какъв ценз (образователно-квалификационна степен или друго удостоверение за завършено образование) сте заемали година и половина позицията „началник на кабинета на министъра на здравеопазването (1999 – 2001)“ д-р Илко Семерджиев в правителството на ОДС с министър–председател Иван Костов?

9. Декларирайте пред обществото, че Вие нямате нищо общо с Държавна сигурност на тоталитарната държава-партия, никога не сте подписвали декларация за принадлежност към службите за сигурност, нито сте била доносник на Държавна сигурност.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!