Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ: Срещу нас е създаден Отечествен фронт, който иска да дестабилизира... ЧЕКМЕДЖЕНЦАТА ни

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Защо само комунисти управляват България? Защо с действията си ви отвращават от НЕкомунизма и ви насочват към комунизма? КОЙ ги крепи на власт? И ДОКОГА?

Отговорът четете в: Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Срещу ГЕРБ е създаден Отечествен фронт с голям финансов ресурс, който се опитва да дестабилизира страната. А тази дестабилизация работи изцяло в интерес на един беглец в Дубай. 

Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с общинското ръководство и актива на партията в Разлог, цитиран от пресцентъра на партията. На партийното събрание присътваха и областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков, народният представител д-р Емил Тончев и кметът на Разлог Красимир Герчев, предаде новини.бг. 

Членовете на ГЕРБ-Разлог бяха единодушни, че няма предпоставки за подаване на оставка на правителството. „Кабинетът и управляващото мнозинство в парламента са легитимно избрани от над 1 млн. българи. 

Няма никакво значение кой и какво говори в българския парламент. Там е пълно с бегълци от закона, които търсят защита чрез имунитет

Ние носим отговорност пред всички тях да не допускаме политическа криза и безвремие, каквито неизменно ще последват, ако Румен Радев състави служебно правителство“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ-Разлог д-р Копанарова. 

Административният секретар на ГЕРБ изрази готовност управляващите да влязат в диалог с протестиращите и изрази надежда, че те скоро ще формулират ясни и конкретни искания към властта. Той изрази съжаление, че провокатори и провалили се политици се опитват да яхнат протеста с користни цели.

„Трябва да имаме очи и за хубавите неща. България бе приета в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз.

А днес от Брюксел премиерът Борисов съобщи новината, че страната ни ще получи 29 милиарда евро от ЕС до 2027 г.

Тези два успеха са показателни за доверието, което Европа има в България и лично в премиера Борисов.

Брюксел не дава достатъчно за ЧЕКМЕДЖЕНАТА комунистическа "Демокрация" на Баце – Витанов: В Брюксел Словения получи два пъти повече от България за своите изостанали региони

Братя, защо сте толкова прости, че все ви лъжат, и вие все вярвате?

От преговорите в ЕС България излиза най-прецакана

Така ние отговаряме на атаките на Отечественият фронт срещу ГЕРБ“, завърши Паунов.

Марешки: Да оставим тия, дет са крали, и ще крадат по-малко. По-гладните ще крадат повече

„Ако ще е така по-добре да оставим тия, дет са крали, и ще крадат по-малко. Да не отиват по-гладните, защото ще крадат много повече. Така или иначе те се въртят през целия 30- годишен живот“, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред бТВ.

Марешки пак на съд за изнудване

Делото срещу Веселин Марешки и Красимира Колева за изнудване ще бъде гледано на втора инстанция утре, съобщиха от пресслужбата на Апелативен съд – Варна. То се връща в съдебната зала по протест на прокуратурата и жалба на Асен Миланов.

На 18 октомври миналата година Варненският окръжен съд оправда лидерът на партия „Воля“ в изнудване. Обвинението беше, че той и Колева са поискали от Миланов да им плаща наем за заведение в размер на 10 000 лв., припомнят от съда. Не бяха уважени и гражданските искове за обезщетения за имуществени и неимуществени вреди.

От съда припомнят също, че по обвинението за нанасяне на телесна повреда от Марешки на лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, познат като Костя Копейкин, свързано със същия случай, е настъпила абсолютна погасителна давност и производството е прекратено.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

http://onovini.eu/

https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!