Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България се управлява от мафия и всяка политика тук произхожда от лица свързани или със зависимост към мафията!!! Каквото и да ви приказват някои, за да прикрият този безспорен факт!!!

Лично за мен е обидно да се моля и получавам помощи!

И всеки политик, който внушава на българите, че е нормално да мислят и живеят по недостоен начин е презрян от мен тип. Нищожество. Днес държавата България взима 40% от доходите, за да предостави на гражданите си едно голямо нищо във всички измерения на държавността. И чрез конкретно провеждани десетилетия престъпни политики реализира държавни заеми за времеви период от половин век напред. Имаме ли шанс при така хвърлен зар? Според мен никакъв.
-------------------------------------------------------------------
Освен оставка, съд и затвор за всички виновници за поредната национална катастрофа. България се управлява от мафия и всяка политика тук произхожда от лица свързани или със зависимост към мафията!!! Каквото и да ви приказват някои, за да прикрият този безспорен факт!!! Доверете ми се.

-------------------------------------------------------------------

Мафия се отстранява със здрав разум, смели сърца, предварителен план, добро оръжие и много кръв. С нищо друго. Все неща, които могат да се видят във всяка операционна зала...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!