Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не били ясно формулирани исканията на протеста "Борисов - позор! Оставка и затвор."

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Мъдруват плътски, анилизирали нещо с празните си кратуни и решили да преговарят с протестиращите. Това добре, но никой не е упълномощен от протестиращите граждани да ги представлява в преговори с властта, нали!? Да не стават грешки - само осветявам и предупреждавам по-будните личности.

Не били ясно формулирани исканията на протеста и трябвало представители от протестиращите да ги формулират!? Браво, бе! Търсите кого и колко да купите, както винаги сте го правили. Няма да стане. Нека сега, обаче, да видим дали не са формулирани добре исканията на протеста или някой пак се прави, че не чува добре първите петли:
----------------------------------------------------------------------
"Борисов - позор! Оставка и затвор."

Това е мотото на протеста, под което се събраха граждани от всички религии, цветове и политически убеждения. Заради това искане си дойдоха от чужбина и бяха смъртно пребити от полицията много млади хора, за да го изрекат лично на площада. Ясно ли е формулирано искането? Според мен, да. Безупречно и недвусмислено.
---------------------------------------------------------------------

И накрая. Не съм чувал цивилизован човек или някоя демократична държава в света да преговаря с терористи! Вие чули ли сте?

С терористи не се преговаря, а се прави план и се неутрализират според плана. След това ще видим кой с кого е бил свързан, по какъв начин и защо е довело до такъв смъртоносен резултат за държава и нация. Не и преди неутрализирането на опасните елементи, които са способни и доказали се убийци.

България не преговаря с терористи.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!