Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Иванов: Борисов се превръща окончателно в чучело на Пеевски

.
Христо Иванов Източник: БГНЕС

Горанов днес обяснил, че не виждал причина да си подава оставката. Нямал връзки с ДПС, както твърдят областните координатори на ГЕРБ. Явно “стандартът ГЕРБ” не важи ако си проспал 700 милиона лв., и за теб има неразследвани твърдения на Божков за тясно взаимодействие и взимане на подкупи, пише Христо Иванов.

Вижте още от поста на съпредседателя на "Демократична България:

По същия начин, след Росенец Младен Маринов буквално “отбичи” искането на Борисов за оставката на Радослав Сотиров, областен директор на МВР и човек на Пеевски. Маринов не понесе и никаква отговорност за побоя над Евгени Марчев. Неговата оставка също беше поискана и полуоттеглена от Борисов. Очаквам и той скоро да каже, че не вижда причина да се оттегля.

Почвам да имам чувството, че сме свидетели на нов 10 Ноември. След като изпусна момента да си подаде оставка и да отиде на избори, на които да потърси нов мандат от избирателите си, Борисов се превръща окончателно в чучело на Пеевски. Неговите политически решения губят стойност, изпада във все по-голяма неадекватност. Мисли си, че като инсталира някакъв нов кабинет от сламени хора, ще си ограничи щетите, но всъщност, ще изгуби и последните остатъци от контрол.

Мисли си, че ще влезе в ролята на почетен председател, а не си дава сметка, че скоро основната му полезност за Пеевски ще бъде като предмет на поредната медийна акция на прокуратурата, с която да опитат да легитимират Гешев…

Не бива да допуснем поредната подмяна!

Оставка!

Христо Иванов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!