Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Николай Слатински: Бойко става опасен за себе си, чака го ужасна съдба

Сгромолясването му ще бъде толкова жестоко, колкото и участта му след като се сгромоляса, смята експертът по национална сигурност

Професорът по международна и национална сигурност и преподавател в УНСС и Военната академия Николай Слатински направи анализ на ситуацията у нас покрай протестите и ролята на Бойко Борисов за дестабилизацията на България, видя Narod.bg.

Според бившия съветник на президента Георги Първанов с отказа си да даде оставка въпреки народния гняв, Бойко Борисов е станал опасен не само за своя кабинет №3, но и за самия себе си и своето, поне политическо, оцеляване, показа проверката на Narod.bg.

Ето пълния анализ на проф. Николай Стлатински:

ББ до такава степен е неспособен да разбере какво се случва у нас, че вече става опасен за себе си и за собственото си политическо (поне политическо) оцеляване!

Ако от самото начало на протестите бе разбрал какво се случва и бе подал оставка, на изборите щеше да вземе 15% и да съхрани определено фантомно влияние (като фантомната болка, когато боли отрязаният крак), с което да има, съответно, поне някаква остатъчна тежест, която да го брани и да го опазва.

Сега вече с всяка поява по телевизиите, с нелепото себеизтъкване, със слепотата за ситуацията и с непрестанните си лъжи, той постоянно мобилизира все повече протестиращи и екстремизира исканията им.

Вече протестите са не само той да падне от власт, а да се махне от политиката веднъж и завинаги!

Протестите вече и все повече са не само срещу порочното и корумпирано негово управление, а и срещу самия него като символ на злините и уродливостта на политиката у нас.

Вижте как дори злодеят Гешев е възприеман като негов репресивен придатък.

Утре, когато ББ падне от власт, той за всички ще бъде концентратор и емблема на пошлостта, недемократичността, арогантността и поквареността на властта.

И всеки ще се оправдава с него. Всеки ще говори срещу него. Всеки ще иска възмездие за него. Всеки ще хвърля всички вини върху него.

Сгромолясването му ще бъде толкова жестоко, колкото и участта му след като се сгромоляса.

Ще се водят дела и дела срещу него. Мнозина ще се обозначават като пострадали от него. Няма да остане някой, който да не се разграничи с отвращение от него. Европа ще се отрече от него.

Още днес ми е жал за него утре.

Но вината си е само негова.

Защото е неспособен да разбере какво се случва в България.

А в България върви и набира страшна сила процес на отвоюване обратно на откраднатия Преход и на похитената Държава.

Само допреди няколко дни ББ все още можеше да мине за задънено и безизходно следствие на откраднатия Преход и похитената Държава.

Но сега вече той се възприема все по-масово, все по-категорично, все по-разнопосочно и все по-радикално за другото име на откраднатия Преход и на похитената Държава.

А за това няма да има нито грам съчувствие и нито милиграм прошка.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!