Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румяна Ченалова: Борисов започна да се държи като диктатор и в Европа

.

Румяна Ченалова

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

От вecтник ”Фaйнeншъл тaймc” съобщават зa рaзмянa нa рeплики между бългaрcкият прeмиeр Бoйкo Бoриcoв и миниcтър-прeдceдaтeля нa Нидeрлaндия Мaрк Рютe. Борисов обвинил Рюте, чe иcкa дa бъдe ”пoлицaят нa Eврoпa”, кaтo cи приcвoявaл прaвoтo дa рeшaвa дaли нaциoнaлнитe плaнoвe зa рeфoрми ca дocтaтъчнo aмбициoзни, зa дa oпрaвдaят финaнcoвaтa пoмoщ нa Eврoпeйcкия cъюз зa cъoтвeтнитe cтрaни.

Борисов бърза, нервен е, иска пари защото хазната е празна. Под въпрос е как и дали ще може да плати заплати и пенсии. Армията му от избиратели ще се обърне срещу него.

Служебен кабинет е най- големият му страх. Организацията и контрола върху изборния процес са гаранцията му за успех. Служебното правителство ще осуети тази възможност. Финансовата бездна в която България пропада ще отблъсне и малкото хипнотизирани от избелялата му харизма.

Борисов знае за разследванията срещу него и ОПГ- то му. И не само САЩ и испанците...

Ще се бори докрай за властта си, защото само тя е бариерата между него и затвора.

Останаха само няколко крачки и тази бариера , която вече се пропуква ще бъде разрушена.
Той ще се върне след срещата в Брюксел още по - гневен и готов да пролее кръв. Така правят диктаторите. 

Ние сме силни защото сме много, обединени, огромна сила, цунами, което бучи и се надига за да унищожи една власт, която почти уби майка България. Сега е времето!

Нито крачка назад! Да блокираме държавата МУ за да я има Родината!

Румяна Ченалова, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!