Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Д-р Димитров, дядо на Евгени Марчев, отговори на премиера КОМУНИСТ Борисов

.
Д-р Димитров

Проговори дядото на пребития студент по право“ от Хага, който премиерът КОМУНИСТ Борисов обяви за комунист, който му е попречил да учи в чужбина.

Изгледайте го. Видеото е покъртително. Срам ме е, че комунистът Борисов обвини по нелеп начин един достоен български хирург, че му е попречил да учи в чужбина!

Д-р Димитров се обърна към ректора на университета в Хага, където учи право Евгени и към министър председателя на Холандия с молба да не остават безразлични към случилото се с неговия внука в България.

Премиерът Бойко Борисов заяви във връзка с Евгени Марчев, който бе бит от полицаи по време на антиправителствените протести в София следното:

"Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон, или където и да било. На тяхната възраст, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, ни караха да маршируваме на манифестации с червени връзки. Така че, тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се проведе дебат по много теми." 

Вижте какво отвърна хирургът д-р Димитров на Борисов пред Sandanski1.com:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/, Afera.bg, http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!