Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бившият ПР на Вальо Златев: Борисов е жалък и в Брюксел! Обикаля като гавазин сред групичките, ама като не им разбира нищо?!

Това знае за какво е маската и къде да си я сложи

Боже мили, колко се срамувам! ТОЗИ ЧОВЕК Е В ДРУГА РЕАЛНОСТ.

Според нея симптоматично е, че в дома на премиера няма нито една книга

„Изгледах видеото, разпространено от Афера. Истински аскет е човекът, истински, особено по отношение на книгите. Честно, за първи път виждам дом без нито една,  НИТО ЕДНА книга. Няма даже „Винету“!“

С тези думи започва поста си във Фейсбук бившият синдикалист и настоящ ПР експерт Диана Дамянова. Ето и целият й политически и психологически анализ на случващото се с управляващите:

Диана Дамянова, снимка: http://luboslovie.bg/

След забременяването на непълнолетната миска /впрочем, ако имаше прокуратура отдавна щеше да го е поела/ и спешното й „обезпечаване с имот и издръжка в Барселона“, толупът си е взел бележка и е преминал към по-зрели любовници. Една от тях се вижда в огледалото на клипа.

Толупът е изразил остро несъгласие Брюксел да контролира европейските пари за Ковид. Явно все още си прави сметката да ги открадне и тях. Какво впрочем стана с публичността на разходите по овладяване на пандемията. Нещо зала „Армеец“, нещо маските, нещо фурмите???

Толупът е жалък и в Брюксел, показва публикуваното от самите негови мисирки видео. Обикаля като гавазин, поспира се тук -там , дето хората си говорят, ама като не им разбира нищо, ама НИЩО, поседява малко, пък отиде към друга групичка, за да не я разбира и нея.

Свинарникът чака да се изтощим и да се разпаднем. Днешният дъжд в София му е като по поръчка.  Трябва да извикаме силно „ОСТАВКА!“ и да се готвим от понеделник към по-сериозни форми на натиск.

Защото срещу мафията с добро не става. Те знаят, че това е краят за тях и ще се отбраняват със зъби и нокти“, завършва анализа си Дамянова.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!