Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мутафчийски: На всички е ясно, че протестите са платени. Караянчева: Това са спонтанни протести

ПКП Караянчева и Боко Чекмеджето

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Генерал Мутафчийски за радио БНР: -” Няма нищо демократично в тези протести.

Борисов взе всички мерки, за да опази хората, сега виждаме един разединител Румен Радев, който призова хората да излязат на улицата да протестират. Това може дори да се нарече престъпно.

Според едни медии протестите са платени, според други дори аз и щабът сме виновни, че днес те са факт.

Истината обаче е съвсем проста, когато кризата с коронавируса ни удари със страшна сила, болниците няма да могат да приемат всички заразени и тогава ще видим това, което беше в Италия и Франция, хората ще мрат по улиците и няма да има кой да им обърне внимание.

Тогава дано Румен Радев си поеме политическата отговорност за това, което направи с призива си “Мутри вън” обслужвайки интересите на едни престъпници.”

Караянчева: Изходът от ситуацията не е служебен кабинет. Това са спонтанни протести

"За мен изходът не е служебен кабинет. Чувам призивите на протестиращите. Това са спонтанни протести, на хора, които искат нещо различно. Ние като политици трябва да го чуем," каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред журналисти.Тя участва в откриването на паметника на летеца Атанас Кръстев в село Виноградец в Пазарджишко, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Според нея може би ще има промени в кабинета, които ще разберем следващата седмица.

Тя постави въпроса какво ще дойде, като се свали правителството.

"Може би на този етап трябва повече да се разговаря, повече да се търсят възможности, но за мен служебно правителство не е изход от ситуацията", повтори председателят на парламента.

"На този етап е важно да има стабилно управление, защото това, което ни предстои следващите месеци, никак не е лесно. Парламентът трябва да работи, защото имам ред закони за приемане. Трябва да се приеме държавният бюджет. Ако има служебен кабинет, няма как да се приемат промени в законите, които касаят борбата с COVID - 19. Това, което ни очаква като икономическа криза, което не е виждано от 100 години насам, ще бъде много сложно без работещ парламент, без приет бюджет и без стабилно управление", изтъкна Караянчева.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!