Следвайте "Буднаера" в Телеграм

10 причини защо протестирам

.
Георги Иванов на протеста

Десет причини заради които протестира изброява младият ппедприемач Георги Иванов. Той каза отказа да бъде страхливец и тези дни е на протеста, за да поиска сметка на властта за сваето бъдеще и бъдещето на България.

1) Защото Министър-председателят на страната ни купува къща на любовницата си за 5 милиона евро. Можете ли да си представите колко пари всъщност има този човек, щом заделя 5 милиона за къща на любовницата си? Не шкафчета - цели стаи има!

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Появи се видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Ако не харесвате Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

2) Защото главният прокурор на Република България се прави на разсеян и не само, че отказва да разследва Борисов и Пеевски за крупните корупционни схеми, в които и двамата са замесени, но и си позволява да влиза показно с въоръжени мъже в единствената институция, която си позволява открито да критикува статуквото. Заради два СМС-а! Дори въпросните съветници наистина да са направили нещо престъпно, айде малко да започнем да приоритизираме проблемите, става ли? 

3) Защото Гешев и прокуратурата му с цялата си наглост пускат избирателни и изфабрикувани “доказателства” по медиите си. По телевизията бе хора? Това го няма никъде преди да е приключило разследването! Нали уж имаше презумпция за невинност? На всичкото отгоре доказателствата им са толкова зле скалъпени, че още същия ден няколко различни аудио експерта ги разобличиха, че са монтаж. 

4) Защото две от трите ни национални телевизии Нова и БНТ, както и националното ни радио са напълно превзети от властта. Не на 111-то място по свобода на словото ще сме, а на 211-то! 

5) Защото унищожиха природата ни и ни обясняват най-нагло, че “това са подпорни стени”. За някой друг милион повече са готови дори Рилските езера да съсипят! АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО! 

6) Защото умишлено не се правят реформи в образователната система и няма реални опити за интеграция на малцинствата. Ама и тях ги разбирам де - колкото по-прост народ, толкова по-лесен за манипулиране. Хайде пробвайте да дадете на някого от младите хора на протестите по 50 лева! 

7) Защото разчитаме на Васил Божков, най-големият мафиот от прехода, да свърши нашата работа и да свали корумпираното ни правителство. Та нали после той ще се намърда там? 

8) Защото за 30 години няма нито един политик вкаран в затвора. Е как после да спрат да крадат като знаят, че няма да има последствия, дори да бъдат хванати?! 

9) Защото Европа и Щатите от много години насам МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, че България я управляват мутри от СИК и Мултигруп. Бъдете сигурни, че leak-налата грама на посланик Брайърли всичките са я чели, но си траят, защото така им е угодно. Ние не сме просто една външна граница на Европейския Съюз, ясно ли е! 

10) Защото от 240 народни представителя НИТО ЕДИН не се осмелява да изрече на глас името "Пеевски", който вече и за малките деца е ясно, че е истинският владетел на държавата. Разбира се, че ще окупира всички ключови служби, комисии, агенции и министерства. Като никой нищо не му казва какво очаквате? Нито един от тези 240 души не заслужава да е отново в управлението. НИТО ЕДИН. Страхливци!

Върховенство на закона, арести и затвор. За пример на всички бъдещи политици.

Ако трябва младото поколение и партия ще си направим, и на море няма да ходим, ама тая гавра повече няма да я търпим! 

Ето затова протестирам. #МутриВън!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!