Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Битият от полицаи студент Евгени Марчев: Биха ни, подритваха ни, плюха ни! Снимаха задържано момиче с разголена гръд....

.
Евгени Марчев

Издърпах един господин и останах сам срещу полицаите. Вдигнах ръце, да видят, че не съм агресивен. Чух глас от ръководните фигури, който каза: ”Хващай го тоя!”. Бях издърпан и бях повален.

Полицаите ме грабнаха за ръцете. Получи тогава много удари. Един полицай ми нанесе два или три удара в брадата. Имах хематоми и кръвонасядания. Като изгубих съзнание, помислиха, че не искам да им съдействам. Опитаха да ме вдигнат. Започнаха удари и шутове. Опитах да се предпазя.

Така започна разказа си за полицейски побой по време на протеста студентът от Хага Евгени Марчев.

Започнаха нови удари, в бъбреците, в гърба. Крещях за помощ, очаквах други техни колеги да се притекат на помощ, но такива не се отзоваха. Те някак ме довлачиха зад колоните, тогава един от ръководните полицаи каза: „Бийте ги, докато не им се сложат белезниците.” Никой от нас не беше с белезници и получаваше удари. Сякаш това е принцип, да те бият, докато не се съпротивляваш. , разказа още той.

В един момент ни сложиха белезниците, проснаха ни на земята, буквално като трупове. Когато ни качиха в буса, бяхме шест-седем души. За другите не мога да кажа, кой в каква степен е бил бит, но всеки от тях е пострадал, всеки има медицински решения, които показват щетите по телата. Когато ни сложиха белезниците, казаха, вече с белезници, не може да ги биете, обясни той.

Най-ужасният момент беше, когато докараха момиче, Цвети, което беше задържано. То беше влачено по брутален начин, само на нея позволиха да седне. Ние стояхме прави. Когато полицаите извадиха лични телефони, момичето беше с разголена гръд, полицаите започнаха да я галят по косата и да я снима директно. Тогава чух, нейният приятел, Антон, да казва, да спрат да я снимат. Тя беше със спортен панталон, спортен потник, разголена, нежна, полицаите я снимаха по лицето и галеха косата й, за мен това е унижение. Огромно унижение. Представете си какво й е на това момиче, да е влачена, ритана и снимана, а до нея стои приятелят й, дългогодишният й приятел. Бях с това момче след това в килията, той не можеше място да си намери в килията цяла вечер, разказа още студентът.

Според студента, униформените не са извикали линейка в ареста, когато той е имал нужда. Младежът разкри, че в "Пирогов" лекарите са били мили с него, но един от задържаните е бил с белезници на преглед.

Студентът е готов да свидетелства, ако го потърсят по случая с този полицейски произвол.

Очакваме оставката както на целия кобинет, така и на главния прокурор. Трябва да се назначи служебен кабинет. Влезли сме в порочен кръг - така е създаден политическия ред в България, че не може да се създадат партии без поддръжката от тъмни фигури, каза в заключение Марчев.

---

Николай Марков

Този младеж защитавах в постове ми срещу действията на нееволюирали милиционери. И още няколко като него, знаейки какво се случва с тях в ареста. Благодаря и на Бог, че ми даде възможност и за друг тип защита...
--------------------------------------------------------------------
Брилянтен удар, моето момче!

Имаш смело сърце и здрав дух. Комплименти и за твоите родители, учители и ментори. Истински българин - горд, непокорен и винаги готов за бой.

Достоен, достоен, достоен!

В цялата ни 60 хилядна полиция няма и един служител по-разумен, образован и интелигентен от този 22 годишен младеж. Ако сравните по качества цялото професионално и политическо ръководство на МВР с това дете, ще е все едно да сравнявате паве с изкуствен интелект.

Срам, другари милиционери! Нищо не става от вас.

Изслушайте внимателно момчето и чуйте от първо лице какво означава управление на държавата от мафия, която напълни полицията с некадърни униформени говеда и завършени овластени престъници. Утре може да е ваш ред или на вашите деца!!! Дори и малкото читави сред милиционерите са оглупели от дългия си престой в тинята на политическата престъпност.

Оставки, съд и затвор за цялото ръководство на СДВР, които ползваха поредна лъжа спрямо всички граждани. В едно с биячите, садистите и онези, които се гавриха с момичето...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/bitiiat-politsai-student-haga.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!