Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето ви едно безспорно доказателство, че ни управлява човек с тежки психически проблеми

ББ: "Националната служба за охрана не ни е виновна! Когато има такива организирани престъпни групи /ОПГ/ за проникване, които само дебнат да влязат в къщата ми и да снимат, за да показват разни неща. Аз не искам да обвинявам момчетата от НСО." Защо ли?
------------------------------------------------------------------
Ето ви едно безспорно доказателство, че ни управлява човек с тежки психически проблеми. Лично аз не мога да повярвам какво чувам и от чии уста. И не разбирам каква е работата на НСО, ако не да гарантира сигурността на всичко, свързано с държавното ръководство. Да не би тази глупава, но самоубийствена защита на някои служители от НСО да е свързана с други задължения, които те са имали и имат през цялото време!? Например поръчкови убийства, безконтролно пренасяне на огромно количество злато и пари до други държави, оказване на влияние върху висши администратори на ключови позиции, прилагане на натиск към непослушни политици, направляване на действията на кметове или прилагане на мека сила към назначени от властта олигарси и бизнесмени. Не зная, само предполагам! Като съвсем обикновен гражданин.
-----------------------------------------------------------------------

И след като на юруш и за спешен пиар ще показваме големите строителни постижения на мафията през стъклото на джипката му, предлагам на всеки гражданин да премине през новопостроения и все още неоткрит официално булевард България. Булевардът е лицето на властта, изпълнен от същата фирма, която буквално уби цял автобус хора, заради некачествен път и пътни съоръжения. Проблемна фирма с проблемни нрави и обичаи. Преминете през булевард България и се убедете с очите си, че той вече е на вълни и на откриването му ще бъде бойно поле. Поредният грабеж.

Това е лицето на политическата престъпност зад която наднича лицето на криминалната престъпност, зад която наднича тъмното и наразпознаваемо все още лице на резидента. Търсената от всички фигура!!!

Която съвсем скоро ще загине при неизяснени обстоятелства. Следва.

Има ли в тази държава друг, освен главния прокурор Гешев, който да не знае защо уволненият бивш началник на НСО/цял генерал/, стана много бързо шеф на отряд 28 /въздушни таксита на властта/? Само питам. Не, че не знам колко е близък на ББ, накъде и какви ги вършат...

Николай Марков

No photo description available.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!