Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Ударихме мафията силно. Дано не ми посегнат физически

При изненадващата визита на Бойко Борисов в Пловдив, премиерът си позволи да сподели пред хората, които го посрещнаха, че след изваждането на поредния компромат срещу него се чувства малко подтиснат, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

„Днес съм малко подтиснат, защото като се замисля как докато спиш някой те снима, може да ти пръсне нещо, разхожда се из къщата… Цялата работа е добре планирана, но новата дума е „аранжирана“. Този компромат излиза точно сега, защото влизайки в чакалнята на еврозоната, мафията получи най-големия си удар. Дано само да не ми посегнат физически“, сподели Борисов.

Борисов посочи президента Румен Радев като сценарист на всички атаки срещу него.  Той пристигна под тепетата часове след края на Коалиционния съвет, на който се взе решение, че кабинетът няма да подава оставка, министър-председателят влезе е в нормалния си работен ритъм. 

Борисов дойде под тепетата за да инспектира работата по Водния цикъл на Пловдив, в който се инвестират над 100 млн. лева. Премиерът беше посрещнат от кмета Здравко Димитров и симпатизанти на ГЕРБ.

„220 млн. имат пловдивчани да си сменят ВиК тръбите, да си направят Околовръстното и стадионите“, заяви Борисов.

Той обеща и още 5 милиона лева за Математическата гимназия в Пловдив в отговор на въпрос. После се пошегува с шефа на „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев, че най-после журналист е минал на страната на властта.

„Президентът Радев е сценарист на всичко, което се случва срещу мен“, заяви Борисов по повод на последния компромат, който представлява видео от вилата в Бояна, обитавана от премиера.

Според него клипът е готвен за президентските избори, но авторите му са се паникьосали и са го пуснали сега. „Дано само не ми посегнат физически“, заяви премиерът, който призна, че се е почувствал много зле, когато е видял новия компромат.

Plovdiv24, Лупа БГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: О Новини - Новините и още нещо (onovini.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!