Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този път Борисов е много зле. Лъже толкова елементарно и нахално, че чак ти е неудобно да го опровергаваш

Този път Борисов е много зле. Лъже толкова елементарно и нахално, че чак ти е неудобно да го опровергаваш. А точно тези лъжи предизвикват гняв, защото са безочливи. България е единствена в света, която не признавала пандемията – все едно не той и неговия щаб, а няко друг определя правилата тук и угаждат на всяка фолкпевица, която си отвори силикона.

БСП искали вот на недоверие, защото турил две тръби, за да спасява Перник, а не защото го е оставил без вода и тръбите струват 30 млн. Горанов бил гениален министър, а България на трето място по финансова стабилност, но го маха, както и останалите изключителни министри, защото другите си мислели, че били на Пеевски, но те не са. Всъщност президента Радев, който е фигурант е бил с Пеевски.

Христо Иванов докарвал пак БСП и ДПС на власт, все едно, че 2013-14 години не ги е имало. Въпреки, че България е страшно стабилна ще има икономическа криза, което е страхотен мотив да оставим тази разпадаща се команда от идиоти да ни управлява и т.н. и т.н.

Всяка дума е противоречие, а опитите за шеги тъпи. Останал е без грам харизма за три дни – разпада се пред очите ни. Ако не иска хората да го изгонят с камъни или да го изчегъртат с някакво длето на Славето Минеков от властта този човек трябва да се скрие незабавно.

Явор Дачков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!