Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Не може да продължим без незабавен съд и без падане на глави

Борисов: "Кой е по-компетентен от нас в тази държава?"

Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на закона с подкрепата си към дългогодишно мафиотско управление, в лицето на един болен човек. И като заговори самият той за компетентност, нека си припомним, че ББ е калинка в системата за държавно управление. Напълно са разбираеми вече продължаващите разговори между агент Буда и агент Гоце, който пък подписа с лекота указа за противозаконното назначаване на бандит на поста главен секретар на МВР. С всички видове благодарности и ангажименти след това. Последиците ги виждате сами!

Системата за национална сигурност беше заразена с вирус, пуснат от ръката на самия тогавашен президент и за следващите дълги години държавата се разболя от вирусна и бактариална инфекция с редица фатални последствия. До днес.Това е кратката история на заболяването. Минаха, обаче, дълги години на беззоконие и грабеж, през които много криминални лица станаха изключително богати и съответно - влиятелни. Най-безкруполните от тях не са в публичното пространство и от там идват много невидими проблеми. Трудно решими от лица с обикновени психики.

ББ е полуграмотен и некомпетентен човек. Заобиколен е от напълно измислени лица, повечето от тях калинки с водач калинчо. Допотопни, архаични и примитивни същества, посветени да задоволяват най-низките страсти на един болен човек с тежки психически, емоционални и престъпни зависимости. Класически аутсайдер.

ЕС се издъни с политиките си в България! Постави на тежко изпитание целия български народ. В тази игра на смърт загинаха милиони невинни души, погубени от невежество и некомпетентност - професионална и политическа. Цинизъм, който увлече всички политически субекти в България и ги компрометира като част от този престъпен сценарий. Днес сме пред поредна национална катастрофа! И в безпътица. Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави. Много глави, на основни играчи и техните съучастници.Само така се побеждава мафия! Здраво общество се прави само с налагане върховенството на закона и нищо друго. Затова призовавам за здрав разум...

СЪД, НЕЗАБАВЕН СЪД.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/fref=mentions

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!