Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Властта реши, че не дава чекмеджетата: Ще ремонтираме кабинета. Никой не може да управлява като нас. Служебно правителство-абсурд.

Депутатът от ГЕРБ Джема Грозданова е подала оставка

Ще направим огромен ремонт на кабинета. Служебно правителство - абсурд. Тогава моите хора ще излязат на протест. Шиши нареди на Радев кабинета. Защо нямаше протест за зависимостта на Радев от Пеевски. Това не си ли зададохте този въпрос. Вижте кабинета как е бил съставен. Това не е ли зависимост?! Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов след срещата на Коалиционният съвет. Ето какво още допълни той:

Идват много тежки времена. Сега едни хора са недоволни от едно, други от друго. Като гледам лицата на протестите, не си представям, че те ще управляват. Познавам ги всичките. Никой не може да управлява като нас. Ще има тежка криза. Не е по силите на една партия да преведе държавата през това бурно море, малко да има художествено изявление. Трябва да има цяла консолидация. Ще падат правителства. 

Ние се скарахме за доброволните отряди. За мен бе опасно да се направи.  И се скарахме. Сега като си говорихме ми стана ясно ,че трябва да си мерим приказките. Днес трябва да мислим какво ще правим ноември, декември, януари, февруари. Ще пострадат огромни маси и го казвам с цялата си любов към хората, към държавата. Да не би да си министър е приятна работа. Кой от тези на площада е по-опитен и по-знаещ от нас?! 

Вчера ми се обади президента Първанов. Идеологически противник. Фигурантът излиза и ми дава епитет с най-обидни думи. Майка ми ме е учила да не отговарям. Тези министри  не са лоши, сочени са само с пръст.

Сега не трябва да се раздвояваме. Ако милеят за държавата, опозиционните партия трябва да кажат как ще се мине през икономическа и медицинска криза. Христо Иванов пак ли върши черната работа на БСП и ДПС? Карадайъ пак посочи кой е виновен-ГЕРБ. Днес пак ли нямат желание да се къпят и да пият кафе, да се къпят? Сега отивам да върша работа. Лек ден. 

Коалицията запазва своята стабилност и продължава мандата си до изборите през пролетта догодина. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. 

Депутатът от ГЕРБ Джема Грозданова е подала оставка

Депутатът от ГЕРБ Джема Грозданова е подала оставка, съобщи ”Фокус”. За оставката съобщи Цвета Караянчева, която предложи тя да бъде включена в седмичната програма на депутатите.

Грозданова е избрана за депутат на парламентарните избори през 2017 г. от ГЕРБ от 24-ти многомандатен избирателен район - София.

Тя е и председател на Комисията по външна политика.

На 30 юни Грозданова заедно с още 250 души присъства на представянето на годишния анализ за 2019 г. на Евро-атлантическия център за сигурност - неправителствената организация, оглавявана от напусналия ГЕРБ бивш втори човек в партията Цветан Цветанов. .

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!