Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Никой не може да изкара толкова хора на улицата, освен тяхната отврат и недоволство. Нито Радев, нито Нинова, ни Манолова, ни Божков, ни Христо Иванов, ни който и да е

Image may contain: 1 person, eyeglasses, beard and closeup

Гледах доста внимателно, от страницата на Иво Божков, шествието на протеста днес. Ще споделя какво мисля. Чух, че на вчерашния, според МВР, са биле 25000. Това за София не е малко. Равносилно е в Париж да излезнат 250 000, като отчетем населението на градът.

Първо никой не може да изкара толкова хора на улицата, освен тяхната отврат и недоволство. Нито Радев, нито Нинова, ни Манолова, ни Божков, ни Христо Иванов, ни който и да е. Това ако някой не разбере, нищо не е разбрал. 

Поне 80 % са хора родени след 1989 година. Това е много важен фактор. Още по налудничева е мантрата, че това са платени хора. Това не са хора които ще се продадат за 50-100, а и за колкото искате лева. Всички те са способни да си изкарат тези пари. 

Това са европейските граждаи на българска територия. Сигурно всеки от тях е посещавал поне по няколко пъти свободните европейски страни.

Това не са хора, които не знаят какво е Русия и да искат тя да дойде още повече в България. Напротив те занят, че тя е твърде много нагазила България и вместо европейски цености управляващите изповядват, в реалност, повече руски цености. 

Тези протести са много сходни с протестите от 2013 година. Още тогава имаше подобни млади хора там, но Борисов излъга тогава по най-подлият начин протестиращите и се договори с Пеевски и Доган.

Мисля, че тези които ме познават знаят, че по тази тема имам, може би най-достоверната информация, измежду не участвувалите пряко в тази договорка.

Ще бъда не много литературен и ще кажа, че да им пикая на дипломите на дърдорещите социолози в България, които не са разбрали, че се ражда една нова генерация, по свободни и по-ориентирани хора, които искат, а и ще получат своето место в една нова организация на обществото. 

Борисов, не може да управлява теи хора. Не сме 2009 година когато имаше още достатъчно хора от моята генерация и други, които лесно се хващаха на масалите му.

Просто времето му е минало и затова стигна до автобусните превози на движещи се тела без мозък.

Peter Boyadjiev

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!