Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този човек не е на себе си. той е в друга реалност… с ЧЕКМЕДЖЕНЦА

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Ако не харесвате Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Баце, моето момче, виж каква е истинската реалност след твоето управление:

• България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.

• Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора.

• Намаляваме с 16 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-16 = -19 + 4).

• Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно.

• Българската нация умира. По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.

• Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.

• Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.

• Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.

По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови.

• Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.

• България се циганизира и турцизира. 1 300 нови джамии!

• Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми. Особено след мутафчийската карантина.

• Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.

• Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.

• Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.

• България е първа в ЕС по неграмотност, 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Нарастването на неграмотните е с 6% за 3 години.

Значи, ако този темп се запази, след 27 години, през 2046 г. няма да има нито един грамотен българин, освен ти, Баце, и Шиши.

• Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, здравеопазването и т.н.

• По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.

Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, агенти на ДС и простаци-политици.

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (Bloomberg), най-отчаяните и най-нещастните (ООН) хора в Европа и в целия свят.

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, ква чакалня, кви банки, кви пет лева ве, Баце?

Не виждаш ли – България е в клинична демографска и всякаква смърт, умряла е. Ти я уби!

Не виждаш ли кво става по площадите в цяла България?

Теб никой не те иска! Пътувай!

Акад Петър Иванов

Четете моите текстове!

Търсете, купувайте и четете моите книги!

Търсете книгите ми в сайта:

www.tornadobg.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!