Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разбрахте ли защо онуй целува ръката на Доган?

С изявление от Росенец Ахмет Доган и Карадайъ заявиха, че благодарят на ГЕРБ и Президентът Радев бил нарушил Конституцията и искал етническо напрежение. На когото не му е ясно досега на кого дължи властта си Онуй, би трябвало да е разбрал.

ДПС разпределя порциите. Ахмет Доган разпределя властта в България. И Онуй целува ръка, за да му се даде възможност да унищожи българският народ и да трупа пачки, докато ние събираме капачки. Целувай ръка на агата, Онуй, така се продава родината!

ДПС, Доган и Пеевски са в основата на мафията в България. Те поддържат властта на мутрите. Те умишлено държат електората си беден и зависим от тях, като ги плашат, че ще им нарушим правата. Повечето от тях осъзнават, че именно ДПС е в основата на конфликта. Защото българите се разбираме с тях. Проблемът е в гетата, но той не е само на българите, а на всички български граждани. Именно с това спекулира ДПС, за да държи властта.

Това е последното доказателство, че Президентът генерал Румен Радев е на прав път и действа в интерес на България и народа!

#МутриВън!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!