Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кога ще излезете, български мъже? Мутро, не можеш да спечелиш война срещу народа

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Автор: Лидия Делирадева, ФБ 

Как сте, летувате ли? Пиете ли си съботното кафе в рахат и спокойствие? Снощи българската полиция извършваше немислими неща над обикновени хора. Вместо да защитават старците по селата, които живеят в страх за живота си и за жълтите си стотинки, полицаите снощи влачеха хора зад колоните на Министерски съвет, събаряха ги на земята и ги пребиваха.

По петима полицаи ритаха, включително и в главата, по един паднал човек.

Българският полицай не може да тича, защото е затлъстял и охранен, тежат му шкембето и паласките, с очите си видях как се тресат и се задъхват вчера. Но българският полицай може да рита беззащитни и невъоръжени хора, паднали на земята.

Очевидно такива са инструкциите. Не да ни пазят, а да ни пребиват. Чест прави на Мартин Карбовски, че е качил видеата, вижте на официалните му страници.

Питам ви, кога ще излезете? Пред телевизора ли чакате да се случи чудото? Или ще излезете, само ако пребият ваш син, дъщеря, майка, баща?

Знаете ли, че заплатите на българските полицаи ги плащаме ние? За да ни ритат по улиците? Аз съм жена и ме е срам, че задавам този въпрос: Кога ще излезете, български мъже? Летувате ли? Лайквате ли без да мръднете? Треперят ви гащите ли? Имате ли изобщо нещо останало в гащите или вече не сте мъже?

Мутро, не можеш да спечелиш война срещу народа

Гербавите минаха в кръгова отбрана, толкова брифинги на глава от населението никога не е имало. Уплашени са и им е трудно да го скрият. Вчера ръководената от шофьора на Мето полиция, пребиваше хора от протеста, а Дончев нагло заяви, че няма да водят гражданска война, дори да могат да я спечелят.

Не можеш, Дончев, не можеш да спечелиш гражданска война. Защото ние сме суверенът, не мафията ГЕРБ. Колко автобуса още ще докарате в София? Колко чиновника ще задължите да ви пазят? Колко дълго време ще ви стигнат парите да плащате на препечените да се правят на ваши защитници?

Вчера видяхме разликата. Принудените гербави от провинцията дойдоха с автобуси, изпълниха си сценката и бегом обратно. А народът остана с искания и настояване за оставка. Вие нямате подкрепа, но имате пари и биячи. Но и това няма да ви спаси.

Гражданска война няма да има, защото не се бием помежду си, а народът иска оставката, съд и затвор за мафиотското правителство. Не ни плашете с война, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ! Полицията може да е с вас, но ние защитаваме децата си и бъдещето им! И живота си, който вие съсипвате. И ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА НЯМА ДА ПРАВИМ И КРАЧКА НАЗАД!

Самозабравилата се хунта може да бие, но не може да се задържи против нашата воля. Търпението ни вече стигна предела си. И имат два избора да си тръгнат – доброволно или зорноволно! Готови сме и за двата!

Днес етнически турци бяха привикани да пазят Доган. Това е война. Защото ни изправяте едни срещу други и се опитвате да ни настроите. Само че и ние и те, сме срещу вас! И колкото и автобуси да изсипите, няма да ви спаси, само ще ни ядоса повече.

Плашите ни с кръв! Но демокрациите винаги се раждат така. Френската революция – свободата, братството и равенството, тръгва с гилотините на „Конкорд“. Така че внимавайте какво си пожелавате, че може и да го получите!

Война вече има – НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА, И вие няма да я спечелите, защото сте долни, крадливи, страхливи безродници!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.lentata.com/

https://svobodnoslovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!