Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Октай: Граждани на България, не давайте да ви използват в етническия сблъсък, който е целта на мафията

Граждани на България, не давайте да ви използват в етническия сблъсък, който е целта на мафията. Тази мафия в лицето на Ахмед Доган и Бойко Борисов ще се скрие зад този етнически сблъсък, за да оцелее. Това призова бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай пред Фрог.

Той е възмутен и силно притеснен от случващото се в парка „Росенец“, където се допускат хора на ДПС, голяма част от които са облечени с фланелки с образа на Делян Пеевски. Хора, с портрета на Апостола Васил Левски се спират от грандиозен полицейски кордон. Полицаите са категорични, че вътре ще влязат само хора на ДПС.

Октай допълни:  Наблюдаваме организирано струпване на привърженици на Доган с автобуси от Южна България. Всички са с отличителни партийни белези. Това е изключително опасна провокация от страна на Доган, окопавайки се в този анклав и знаейки, че там ще пристигнат много други протестиращи.

И след вчерашното изявление на Бойко Борисов за това , че Доган тябва да бъде опазен, за да се опази етническия мир, е достатъчно показателно, че двамата се опитват по този начин да запазят властта си на всяка цена.  В тези протести пристигат само от Южна, а не от Североизточна България.  Това показва, че Доган използва само фанатазирани свои привърженици, готови за крайни действия. Ако Доган не преследваше сблъсък, той не трябваше да събира тези хора там.  А с бездействието си, премиерът на България е готов да подкрепи този сблъсък.

https://frognews.bg/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!