Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гешев и Борисов се заканиха: Радев е недосегаем. Ще изчакаме да му свърши мандата и ще го разследваме... Радев, че ще получи "юмрук" – Иван Бакалов: Няма съмнение, че мафиотска групировка е завладяла държавата. 

"Единственият недосегаем човек в държавата е президента Румен Радев. Ние ще изчакаме да се произнесе КС за имунитета му. Ще изчакаме да свърши и мандата му. Тогава ще разследваме и дали не е спрял проверка срещу съпругата си. Виждаме какво стана във Франция. Ние работим с доказателства. За нас не е проблем да привлечем към наказателна отговорност всеки един - действащи министри, депутати, кметове. За нас няма недосегаеми, независимо дали е Пеевски, Доган, Борисов, Радев. Затова сме подложени на тази политическа атака. Прокуратурата работи само на базата на доказтелства, разкри Гешев.

Българската прокуратура няма да посочва кой е виновен или не от изявленията на политици, олигарси, НПО и медии, заяви главният прокурор.

Всеки честен български гражданин няма основание да се притеснява.

„Всеки български гражданин не трябва да се притеснява от прокуратурата, ако спазва закона и си плаща данъците. Имат основание да се притесняват тези, които тровят децата ни, например с олово“, каза още Гешев.

Обвинението срещу Узунов и Бобоков - заради копирани новини от БТА

Адвокат Емилия Недева обясни, че Узунов е обвинен за престъпление по служба, при което се е сговорил с бизнесмена Бобоков. Според прокуратурата президентският секретар създал облага бизнесменът изпреварващо да получава информация за различни събития.

Защитата обясни, че в малкото данни, които е видяла, пишело, че Узунов изпращал на Бобоков в мобилно приложение информации от БТА. Част от тези информации били за публични срещи на президента Макрон, каквито имало и в други медии.

В резултат на действията на Узунов било снижено доверието на гражданите в президентската институция.

Той нарече „лъжи, тиражирани от анархолиберални медии“ твърденията, че вчерашната акция на прокуратурата в президентството е в резултат на изказвания на Румен Радев и заяви, че разследванията, довели до нея, се водят от месеци.

Той каза също, че прокуратурата започва проверки на застрояването по цялото Черноморие (с изключение на сараите?), на случващото се планините и на унищожаването на природата в София.

Борисов се закани на Радев, че ще получи "юмрук"

"Когато свиеш юмрук, ще получиш юмрук", така премиерът Борисов коментира свития вчера юмрук на президента Радев, с който той излезе пред протестииращите.

Мафиотска групировка е завладяла държавата

Иван Бакалов, ФБ 

Две неща изглежда още не са ясни на всеки.

Първо, президентът Радев (или който и да е той) не може да обяви военно положение или да отстрани правителството и насрочи нови избори. Няма такива правомощия. Както няма правомощия и да каже на НСО кого да охранява - ГЕРБ се погрижиха да му орежат и тези правомощия.

Второ - Изглежда някои не разбират какво толкова скандално се случи вчера в президентството.

То беше окупирано от въоръжени служители на МВР и прокуратурата, за да влязат вътре прокурори да арестуват двама съветници и да обискират кабинетите им. Дали има достатъчно основания за арест, още не е ясно, макар от пръв поглед да е съшита история.

Добре, няма недосегаеми. Но нито обискът, нито арестът изискват президентството да бъде окупирано с въоръжени униформени. Това е нагла демонстративна акция на Гешев за сплашване.

Ден, след като президентът Радев каза, че изпълнителната власт е определила НСО да охранява Доган и Пеевски, и защити интересите на държавата с окупирания плаж в Росенец, главният прокурор реши да смачка президенството. Да покаже, какво може да се случи и на Радев, ако много приказва.

Няма съмнение, че мафиотска групировка е завладяла държавата. 

---

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

https://petel.bg/

https://www.lentata.com/

https://www.lentata.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!