Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гешев: Прокуратурата не се притеснява да разследва Доган и Пеевски. Журналист: Намирам се до двореца на Доган, но не виждам прокурори и полиция да го проверяват?

Image may contain: sky, outdoor and water

Гешев: Прокуратурата не се притеснява да разследва Доган и Пеевски

"Имаме еднакви стандарти и не ги прилагаме в зависимост от това дали става въпрос за министър-председател, за Доган, за Пеевски“, заяви главният прокурор Иван Гешев от Червен бряг, където е във връзка с "Боклукгейт" на братя Бобокови. В отговор на журналистически въпрос по отношение статута на имоти в „Росенец“ главният прокурор отново призова прокуратурата да не бъде въвличана в политически игри.

„Принципно ще ви отговоря , че прокуратурата не се притеснява да разследва Доган, Пеевски. По същия начин, по който днес извършваме действия по претърсване и изземване в Администрацията на президента, по същия начин извършихме действия и в Министерството на околната среда и водите и в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.

Журналист: Намирам се до двореца на Доган, но не виждам прокурори и полиция да го проверяват?

Журналист изригна срещу двойния стандарт на прокуратурата и полицията, които нахълтаха в президентството, но останаха слепи за сараите на Доган. Ето какво написа журналиста Димитър Байрактаров:

“В момента съм в близост до този палат, но не виждам нито прокуратура, нито полиция да извършват проверка и арести, както показно се прави в президентството. Няма и услужливи мисирки, защото им е наредено да са пред президентството. Явно този дворец е другата България.”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!