Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само си представете колко стимулиращо за британския турист e насърчението да се посети България от премиер, който преди това е влязъл в заглавията на британските издания с пачките 500 евро и Глок на шкафчето

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Можете ли да направите логическа връзка между рязкото увеличаване на плащането по клинична пътека за КОВИД-19, увеличения брой заразени, преместването на България в зоната на рисковите страни и отказа на един от големите оператори Болкан Холидейз, който разбира се ще бъде последван от други, от чартърната си програма за лятото на 2020 година за България?

Тоест няма да има нито един британски турист от тази компания, която е основен играч.

Това е официален анонс от британското правителство и бизнеса, че не можем да упраляваме като възприятие риска от заразата, което не позволява планиране на дейността им. За това ви пуснах промото на гръцкия туризъм, което направи премиера Мицотакис - в което постави акцента не върху броя на туристите, които ще посетят Гърция, а тяхната сигурност.
Greece in, Bulgaria out.

Сравнението с казаното и стореното от Борисов и Ангелкова е просто стряскащо. Само си представете колко стимулиращо за британския турист e насърчението да се посети България от премиер, който преди това е влязъл в заглавията на британските издания с пачките 500 евро и Глок на шкафчето. Или Ангелкова с нейната специфична усмивка и мъдрост, с посланието "Елате при мен".

В резултат сривът в туристическия бизнес ще бъде повече от предвижданите 50 процента /видях прогнози за 80 процента /за световния/, 30 и 50 процента за родния/. В други години туризмът е давал между 11 и 12 процента от БВП на България или спрямо 2019 година това са над 12 милиарда лева, т.е. загубата в туристическия сектор е близо 6 милиарда лева!? В голямата си част тя се дължи на управленската философия да оставят заразата да се самоиндуцира чрез масови мероприятия, за да се държат хората в страх и да търсят Спасителя. Но най-вече на манипулациите със страха на хората, които създадоха усещането и у нас и навън, че не ни пука за имиджа на страната ни.

Да продължат да си правят рекордите - защото те са точно това - "направена статистика", и след това се чудете защото убиха бизнеса по морето на хиляди хора. Защото не всички там са мутри.

Днес имат три пъти по-малко тестове и съответно три пъти по-малко заразени.

Утре пак ще бием рекорди.

Това не е само безотговорност, а престъпление.

Като прибавите и бетономорието, което е рожба на брака на човешката глупост и корист, стигаме до прогноза за незапомнен в историята ни колапс в туризма, която е ясна още в първите дни на юли.

Накрая, ще помоля уважаемия български избирател да направи и логическата връзка между своя избор на депутати и властимащи и собствената си бедност и перспектива.

Нищо от горното не е природна даденост. Избор е.

Включително 111 място по свобода на медии, също е плод на нашите избори.

За това решихме да питаме, дали имате нужда от alternativata.bg - имате подкрепяте, нямате, няма да има Алтернатива.
Изборът е ваш. 

Илиян Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!