Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Депутатът от ГЕРБ Ненков: Президентът се свежда до обикновен критикар. Няма нивото на Бойко Борисов

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

„Държавата добре се справи с навременните мерки, надявам се да не се наложи отново да се затягат мерките. Целта е плавно да минаваме през пандемията", каза в зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по "Канал 3".

Относно последните изказвания на президентът Румен Радев събеседникът на медията Ненков отбеляза: Президентът се свежда до един обикновен критикар. А напрежението между институциите идва именно от Румен Радев и с падането на рейтинга му се увеличава и агресивното му говорене. Обединителят на нацията в един момент се оказа и говорител на онеправданите, на тези, които днес прокуратурата преследва.

"На Радев му се иска да бъде на мястото на Бойко Борисов, но явно още не е достигнал до нужното ниво", заключи той.

"Държавата се опитва да подпомогне бизнеса, позитивното е, че България се опитва да играе роля на център на стабилността, до този момент  още не сме теглили заем", отбеляза още Ненков за положението на България по време на пандемията.

"България няма абсолютно никакво намерение да се отклонява от пътя на евроатлантическата си интеграция, допълни той.

"ГЕРБ печели през последните години избори, защото прави това, което смята за редно и хората оценяват стореното, категоричен е зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!