Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В страната на безкрайния бандитизъм – Ето как сплашват по жицата еничарите от С. Г. груп (ЗАПИС): Lupa.bg

Безсрамните колектори от известната фирма "С. Г. груп", станала през последните 10 години символ на силовата война срещу народа с типично мафиотски методи, лъсна в брутален аудиозапис.

Клиентка на име Албена Иванова получава обаждане от "адвокат" Иван Богатов, за когото Lupa.bg разкри, че е част от "частния съд" на фирмата, който открито я заплашва с изземане на имущество и съд без присъда за нейни стари задължения към един от трите мобилни оператори в размер на баснословните 600 лева. Сумата е натрупана заради дълг от 22 лева, дължими към 2010 г. Докато госпожата, живееща във Видин, се опитва да обясни на грубия си събеседник, че няма договорни отношения с въпросния телеком от 10 години, той неколкократно се опитва да я сплаши. И дори си позволява да я нарича "дребна, скъсана, празна женица от Видин". 

Мъжът, представящ се за юрист, пък настоява, че бил "честен гражданин", "баща на 3 деца" и... възпитаник на МВР школата в Симеоново.  

Въпреки че тя го предупреждава, че разговорът им се записва, колекторът не престава с психологическия натиск и твърди, че съвсем скоро домът й ще бъде обискиран, въпреки че прокурорско постановление за това няма и не може да съществува. А дори дамата да имаше неплатени такси, съдът би я освободил от тях по давност, както изрично е разписано в нормативната уредба. Иван Богатов си позволява дори да я обвинява, че взима наркотици и е под въздействие на "психотропни вещества".

Чуйте сами на какво подлагат хората от въпросната фирма за събиране на вземания, срещу която и бившият омбудсман Мая Манолова поде битка:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!