Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко дава 130 бона, за да учи администрацията как да говори по телефона?! КАТО НЕГО?

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Поредно нагло присвояване на европейски пари готви кабинетът на Бойко Борисов, видя Narod.bg. Далаверата лъсна от наша проверка в сайта за обществени поръчки, където Министерският съвет е пуснал обява, че дава точно 108 434,17 без ДДС, или 130 800 лева, за да учи администрацията как да говори по мобилни и стационарни телефони?!

Готвената кражба на парите е обоснована като „Подобряване използването на мобилни и стационарни телефони при предоставяне на административни услуги“.

Ето какво четем в обявата за обществената поръчка:

„Настоящата обществена поръчка се възлага във връзка с изпълнението на Проект №BG05SFOP001-2.007-0001„По-високо качество на административното обслужване чрез въвеждане на по-високи стандарти и подобряване на системата за обратна връзка от потребителите”, реализиран с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”.

Общата цел на проекта е подобряване на управлението на качеството на административното обслужване в съответствие с преминаването към комплексно административно обслужване.

Прогнозна стойност (без ДДС)

BGN 108 434,17

Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

Краен срок за подаване:

10 юли 2020 (пет), 23:59

https://app.eop.bg/today/65194

Това ако не е чиста далавера за някоя приближена до Бойко фирма, здраве му кажи…

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!