Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Каракачанов се пропи лошо

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Красимир Каракачанов не издържа на политическите интриги, развълнували държавата през последните месеци, и се пропи лошо, алармира пред Lupa.bg негов подчинен в Министерството на отбраната, категорично настоял за анонимност.

„Шефът търси истината на дъното на чашата още от зори. В кабинета си военният министър „закусва” с две големи водки още в 9 ч. сутринта. След това маратонът продължава по време на тежкия обяд, където преглъща храната с бутилка червено вино”, ожали се министерският служител В.П.

Според него цялата негативна кампания с торбичките „Билла”, фотосите, на които се вижда подмокрения му панталон по време на стрелбата на полигона край шуменското с. Марково, атаките на Васил Божков към кабинета и цялата патаклама от политическите опоненти на властта са се отразили зле на психиката на лидера на ВМРО. „Съсипан е от интригите, той и преди обичаше да посръбва, но сега положението е извън контрол”, призна нашият източник.

Красавица, известно лице от малкия екран като репортер в голяма телевизия, потвърди за лошия навик на вицепремиера.

„Колкото пъти ми се е налагало да му звъня по телефона, все ме изненадва със завален изказ и разюздан смях”, призна водещата.

За алкохолните залитания на воеводата с 20-годишна давност призна наскоро и лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев. През декември 2019-а ромският капацитет разказа през Би Ти Ви, че „всичко се решава на маса, на хубава трапеза с хубава българска ракия и салата”.

„През 2003 и 2007 г. с Каракачанов сме решавали тежки проблеми на маса. Моята ракия от горски малини прави чудеса. На ВМРО не сме помагали за вот, помагали сме на партии, с които сме имали коалиционни споразумения”, обясни Кънчев, отговаряйки на твърденията на Александър Методиев, че с Каракачанов са обикаляли ролските махали за пазаруване на избиратели.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!