Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Големият юмрук ще бъде от САЩ, докато ЕС ще раздава не пари, а шамари

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Реалист съм. Анализирайки случващото се в България и по-точно – последващото изтичане на записи с Борисов – не очаквам да има адекватна обществена реакция. Под такава имам предвид масови протести с искане оставка на правителството.

София е сляпа, глуха и апатична. Каквото и да се е случвало там, винаги е било благодарение на хората от другите градове. Или по волята на висшестоящи отвън.

Положителното в цялата сага е, че премиерът на България влезе в международната преса като зелена конска муха, омазана в екскременти. И никой няма да иска да я доближи, за да не се оцапа.

Международната му кариера приключи, а с нея идва и краят на властта му у нас.

Коронавирусът няма да е спасение, а удължаване на агонията му в управлението. Парите в държавата свършват. Големите минуси в бюджета и рязко намаляващият БВП много скоро ще доведат до недостиг на средства за лекари, полицаи, пенсионери…

Настоящият модел на управление е изчерпан. Контролът от ЕК за разходването на средстата по еврофондовете ще се засили. Предстоят нови разкрития и дела.

Големият юмрук ще бъде от САЩ, докато по същото време ЕС ще раздава не пари, а шамари.

А честитките от Москва ще завалят с нов интензитет.

„Блажени гладните и жадните за правда, защото те ще се наситят.“ (Мат. 5:3)

Стоян Тончев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!