Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев ли ще ни спаси? Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета

В едно здраво общество и нормална държава не олигарсите свалят властта, когато на тях им стане неудобна. Това трябва да се разбере от всички! Има друг ред, който трябва да сработи. Борисов си отива. Срещу него през цялото му добротворчество в миналите десет години бяха едва около 10 човека в цялата държава и вие знаете имената им. Предполагам, че вече се досещате и защо един обикновен уличник успя да се качи върху главите на милиони хора - от цялата интелигенция, до последния затъпял глупак. Досещате се, нали!?

Сега да попитам нещо, че вече и аз загубих фокус:

Когато БСП дойде на власт като алтернатива с едни от върховните си партийни ръководители - като олигарх Добрев и олигарх Гергов и те самите започнат да управляват паричните потоци на държавата, Румен Радев ли ще ни спаси?

Благодаря предварително за отговора.

Николай Марков

НАЙ-ВИСШИТЕ НАЧАЛНИЦИ В МВР БИЛИ СЛУГИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

ТАКА.

А ТЕЗИ, КОИТО СА ПОДЧИНЕНИ НА ВИСШИТЕ, ТЕ ДА НЕ БИ ДА СА БОРИЛИ ОПГ-ТО НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ?

НЕ СА. НЯМА КАК. И ТЕ, ВСИЧКИТЕ, СА В ДАЛАВЕРАТА!
ЗНАЧИ, ЦЯЛОТО МВР И ПРОКУРАТУРАТА, ЦЯ-ЛО-ТО, ОТ ИЛИЕНСКИЯ И ГЕШЕВ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПОЛИЦАЙ, - ВЪН!

И НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН!

НА МАЧ.

Petar Ivanov

Зная, че е трудно, но трябва да го приемете!

Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. Външното поведение, което демонстрират и двамата обърква вашите сетива. Нито един от двамата не е такъв, какъвто иска да го възприемате. Ако имахте нужната дълбочина за професионален анализ щяхте да забележите всички прилики между двамата, а те са очевидни, въпреки вашите неразвити сетива.

Фактите няма да предоставя сега, защото ми трябват за обществената екзекуция, която предстои. Ако питате мен ще ви кажа, че Борисов е поне десет пъти по-интелигентен от Радев с уговорката, че ще проверите значението на тази дума, твърде непозната за българина. Въпреки моя открит и десетилетен конфликт с ББ той се ориентира безпогрешно от всяка моя публично изказана и недоизказана дума и на мига следват непопулярни решения, изцяло в полза на българската държава. За целия си мандат като президент Радев не само, че не чу нищо изговорено, но и го водят като слепец за носа лица с дълбоко съмнителна репутация. Низ от лица, на които вие и плюнката няма да си хвърлите, ако ги познавахте отблизо.

България няма нужда и от двамата! Това са комплексирани личности, зависими и дискредитирани - скрито или явно, негодни за ефективно управление на държава в дълбока обществена и политическа криза. Напълно неподготвени за новите предизвикателства на времето. Това са хора от миналото, които нямат бъдеще! Нямат.

Послушайте ме.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!