Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слушането на записи води до КОВИД-19! В Щаба очакват над 200 заразени на ден

Казах ли ви аз вчера, че ще има рязко увеличение на ковидясалите? Ей, днес се наблюдава увеличение. Вече отговорните вирусни лица споделиха, че положението хич не е на добре и сигурно ще се увеличат.

Всички признават, че вирусът е нов и непознат, не е добре изучен. И тук настоявам за отбелязване на принос в науката, защото открих нова причина за заразяването – появяването на аудио записи или снимки на Борисов води до рязко нарастване на заболеваемостта. Само не мога да разбера защо маските точно на устата трябва да ги слагаме, по-удачно е на ушите и очите. А на устата – обикновено тиксо с надпис „ГЕРБ“.

И смятам, че новият запис е по-скандален от предишния. Защото показва прякото командване на медиите от страна на Борисов. И как официално, на най-високо държавно и медийно равнище да бъде омаскарен. Преди седмица написах една публикация, че политик се убива със смях. Е, явно и на Борисов са докладвали и той е решил, че трябва да действа по този начин. Само, че има една малка подробност – авторитетен и образован човек за смях не можеш да го направиш, а простакът, колкото и да му лъскаш имиджа, си остава прост цървул. Трандафор няма да стане!

Никога и по никакъв начин не може да се прикрие същността на човек . Работата на пиарите е да замазват гафовете и да четкат имиджа. Но не могат да правят чудеса. Същността винаги си личи. А същността на Онуй е долна, гнусничка и мръсна. И по същия начин се бори с политическите си противници – по долен и гнусен начин.

А сега – слагайте маските, за да не говорите. Мълчете и работете за славата на ГЕРБ!

Елена Гунчева

В Щаба очакват над 200 заразени на ден

В други държави, особено на Балканите, има едно повишаване на случаите, което е не толкова заради разхлабване на мерките, а заради това, че си помислихме, че хората знаят какво да правят и няма да се юрнат да се събират.  

Това заяви в ефира на Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев, член на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

„За съжаление, емоцията взе връх в последните две седмици и сега берем тези горчиви плодове. Хората трябва да избягват да се събират на закрито и да носят маски на закрито“, каза той.

„Когато се води нормален разговор, вероятността човек да се зарази е много малка. Човек отделя малко количество въздух, когато говори и е спокоен. Много опасно е, когато дори на открито някой вика, говори високо, много емоционален е или пък пее. Тогава даже и леко проявена инфекция със симптоми може да зарази някого„, заяви професорът. 

„Протестите са хубаво нещо, но нека да минават цивилизовано – по-тихо и с дистанция. Това става като стаиш гнева си“, пошегува се той.

Според него през следващите дни може да има и над 200 заразени дневно.  

„Ще се увеличи контролът по заведенията и на обществените места, за да се спазват мерките“, заяви Кантарджиев.

И уточни: Ако до една седмица не овладеем пандемията у нас, значи не сме се справили със ситуацията.

„Когато всички са уплашени, нормално е, логично е, мерките да са по-строги...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

http://onovini.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!