Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Добрев Погнусен! Не от това какво прави, а че и другите вече знаят

Image may contain: 3 people, text

„Погнусен съм! Този запис, за да излезе, разрешение е дала госпожа Нинова и никой друг”. Това заяви в предаването „Плюс-минус” по Нова телевизия заместник-председателят на БСП Кирил Добрев по повод видеото, на което се вижда разправия между него и Евгений Белий – политически организатор в „Организационния отдел” на партията.

„Цялата видеосистема се управлява от председателя на партията, а отговорникът на административните въпроси е на нейно лично подчинение. Погнусен съм, както обществото е потресено и възмутено от всички тези снимки и записи. Начинът, по който БСП прави вътрешнопартийната кампания, е ненормален и нереален“, категоричен бе той.

„Това е поредица от такъв тип случаи. Преди седмица излезе запис от заседание на парламентарната група в медиите. Тогава всички се учудвахме откъде може да е това. Този запис по никакъв начин не може да промени моите намерения и желанието ми да видя една друга различна БСП“, категоричен бе Добрев.  

„Нямам никакви намерения да коментирам оперативната си работа на „Позитано“, от 4 години отговарям за организацията и не бих искал да коментирам работни срещи. Знам само едно: Компроматите не намаляват силата на опонента. Обратно – намаляват доверието в този, който ги е извадил. Аз подобен стил и метод на работа не го одобрявам“, допълни той.„Мръсната игра винаги носи негативи, за този, който я прилага...

---

Ами то си е наследствено при него. На снимата баща му, Бог да го прости, като министър на МВР скочи на бой срещу мен в кулоарите на парламента

Image may contain: 2 people

Чувам, че Кирил Добрев скочил на бой срещу някого. Ами то си е наследствено при него. На снимата баща му, Бог да го прости, като министър на МВР скочи на бой срещу мен в кулоарите на парламента и едва го озъптиха неговите, защото аз съвсем съзнателно си държах ръцете отзад. Защо скочи ли. Ами потърсих му сметка защо е вързал с белезници Фреди на летището в София, и не го е пуснал в България. Казах, му ако сме шпиони и двамата с Фреди сме шпионин, но аз съм съветник на председателя на Праламента а ти си вързал зад гърбът ни Фреди за парното. И всичко това по съвет на твоят съветник Митю гестапото. Просто му разнищих ходовете и той скочи на бой. Та това им е наследствено на Добревите, като нямат аргумени и са хванати на тясно скачат но бой.

Peter Boyadjiev

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.actualno.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!