Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселин Марешки: Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван – НЕ КРИСТАЛНО ЧИСТИЯ ПРЕМИЕР! Т.Биков: Радев и екипът му трябва да са КРИСТАЛНО ЧИСТИ КАТО НАС В ГЕРБ, ако иска да се бори с корупцията

Пуcнaха нoви cкaндaлни зaпиcи c Бoйкo Бoриcoв

КРИСТАЛНО ЧИСТ като шоколадена фабрика ГЕРБ

По отношение на президентският съветник Пламен Узунов, лидерът на „Воля“ заяви: „Твърдението за оплитането в дебели свински черва се отнася за съветника на президента. Колкото по-бързо президентът опита да изчисти името си ще е толкова по-добре“, смята политикът.

„Узунов не е правил всичко това без знанието на президента. Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван. Правилното и съвестното и честното е да се осветли всичко. Ако аз бях завършил такъв мандат като президент, както Радев, щях да се срамувам, защото той нищо добро не е направил за народа през този мандат", обобщи Марешки.

Тома Биков: Радев и екипът му трябва да са КРИСТАЛНО ЧИСТИ КАТО НАС В ГЕРБ, ако иска да се бори с корупцията

Ако искат да се борят с корупцията, Радев и неговият екип трябва да са кристално чисти. Тази теза защити депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред NOVA.

Биков поясни, че записът с гласа на премиера очевидно бил незаконен, не е правен със СРС и има основателни съмнения, че има монтажи.

Цветанов: Борисов сам призна, че записът за Караянчева е истински. Хората до Борисов са принизени до фон

Владо Береану: Снимките и записът са автинтични и показват, че 11 г. България се управлява от един много Корумпиран и Прост Диктатор!

„Аз мразя само корупцията, в която не участват мои хора“.

Така постъпвали в ГЕРБ, които били последователни в битката си с корупцията.

Бивш офицер от НСО: Борисов нарушава закона. Ако не знае кой го е снимал, да закриваме държавата

Протест пред Министерски съвет, искат оставката на Борисов и правителството – Тома Биков: Радев и екипът му трябва да са КРИСТАЛНО ЧИСТИ КАТО НАС В ГЕРБ, ако иска да се бори с корупцията

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!