Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Единственият мъж в България се оказа жена! Казва се Веселина Томова!

Единственият мъж в България се оказа жена! Казва се Веселина Томова!

Защото:

1. Първата заповед, която ще издам, ще е: ПЪЛНА РЕВИЗИЯ издъно на цялата дейност на НОЩ – Щаба, който се „бори с короновируса“. Плюс ПЪЛНА РЕВИЗИЯ издъно на Министерството на здравеопазването. Изваждане на светло на всички еквилибристики и всички нарушения незабавно дадени на прокуратурата!

Срок за изпълнение – 48 часа!

2. Втората заповед, която ще издам, ще е: ТОТАЛНА СМЯНА НА ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ.

Срок на изпълнение – 24 часа!

Нататък:

– До 24 часа всички шефове на специални служби – да ми докладват ВСИЧКИ разработки, свързани с корупция по висшите етажи на Властта, и да посочат конкретни причини защо по тях не се работи, защо са забавени, потулени, укрити. При незадоволителни отговори на шефовете на службите – моментално подават оставки! Срок за изпълнение – 48 часа!

– Смяна на всички ключови длъжности в МВР след изискани писмени доклади от тях защо до този момент не са работили всеобхватно, а избирателно, по разработки за корупция но висшите етажи на Властта и по чие нареждане са спирани.

– Пълни, всеобхватни ревизии издъно на ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА! Тотална проверка и осветляване на всички обществени поръчки – като при всяко открито нарушение – незабавно изпращане на документацията на прокуратурата!

– Пълна ревизия на всички Агенции, областни управи и при откриване на нарушения – моментална смяна на ръководителите им!

– Откриване на ПРЯКА ЛИНИЯ за сигнали за корупция и за схеми по купуване и манипулиране на изборния процес! Пряката линия ще е към служебния премиер! Към него ще бъде създаден екип, избран от служебния премиер, който да пресича, противодейства и огласява всички измами в изборния процес, давайки ги и на прокуратурата!

Служебният премиер с пълната прозрачност на дейността си ще постави в невъзможност прокуратурата за отказ от реагиране и така ще осветли и нейната дейност на действие или бездействие.

– Пълна ревизия издъно на Министерството на финансите и отключване на всички механизми за даване на глътка въздух на задушения бизнес и икономика в държавата.

– Абсолютна прозрачност на работата на служебното правителство. Всеки петък – отчет пред гражданите на България какво е свършено, какво се върши и какво ще се свърши – в конкретни срокове – на открита пресконференция в присъствие на всички медии с даване на пълна свобода на задаване на всякакви въпроси.

При всеки аргументиран и доказателствен сигнал, че върху медия е оказан натиск от представители на служебното правителство, този член на правителството или държавен служител, ще бъде незабавно уволнен!

– Назначаване незабавни проверки и експертизи на всички досега потулени журналистически разследвания за корупция във Властта, като резултатите незабавно ще бъдат изпратени до прокуратурата.

И още…

И още…

Дори и само поради изброеното по-горе, нито аз, нито някой, като мен, ще бъде допуснат да бъде служебен премиер на България.

Защото, за да сечеш с МЕЧ, се искат топки. И сърце! От този, който назначава служебно правителство!

Веселина Томова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!