Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко на нож с Вежди Рашидов – не застанал зад него при скандала с милионите в евро и злато от спалнята – Предупредил ли е някой Рашидов за това което се задава?

Гответе се за земетръс в близките дни! Проекта „Борисов“ приключва!

Вежди Рашидов е изпаднал н немилост пред „бащицата” Бойко Борисов, научи Narod.bg. Премиерът е на нож с бившия министър на културата, който не застанал зад него с останалите депутати от ГЕРБ на срамната пресконференция, организирана на 17 юни, на която Бойко, изпотен от зор, лъжеше и мажеше за скандалните снимки с милиони в евробанкноти, кюлчета злато, пистолет и 21-годишно уиски.

Изпотен от нерви, Бойко излъга народа, че снимките от спалнята с еврото и златото, са фалшиви. Вежди Рашидов го няма на снимката

Оттогава скулпторът останал без контакт с Борисов, който дори не вдигал телефона си. Според източник на Narod.bg Вежди Рашидов бил на спа хотел в провинцията, когато имотната пиарка на премиера Севделина Арнаудова му звъннала с указанието, че трябва да присъства на пресконференцията, за да види народът, че ГЕРБ не е партия от крадци, а от единомишленици, начело на които стои премиерът-слънце, обясни информаторът на Narod.bg вътре в партия ГЕРБ

Рашидов обаче казал на Шехеразада Аранаудова, че вече е жулнал три ракии и няма как да шофира до София, за да участва в масовката с елементи на партийна облъчване. В крайна сметка Бойко Борисов замаза очите на герберите с поредната порция лъжи, че снимките с милионите в евро и златото са фалшиви, ама тая, на която „нанкам сладко” е истинска и прехвърли топката в полето на президента Румен Радев, който го следял с дрон?!

Рашидов изпаднал в паника, че Бойко може да му помрачи политическото бъдеще и започнал да търси изход от ситуацията. Затова решил да напише ода за Бойко, която да публикува в някой седмичник. На молбата му за помощ се отзовала Кристина Патрашкова, която дала трибуна на плача Рашидов на половин страница в последния брой на в. „Галерия“, озаглавен „Пазете Бойко, ще го търсите със свещ”.

Тази вербална полюция трябва да умилостиви Бойко…

Източникът на Narod.bg дори твърди, че депутатът се бръкнал дълбоко в джоба си, за да плати за публикацията, която трябвало да умилостиви башбаканина Бойко.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!