Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Драги ми, главен Прокурор в декларацията на Бойко има 75 260 лв. от заплати, в чекмедженцата над МИЛИОН в евро. Хвърлям Ви ръкавицата!

Драги ми, главен Прокурор Иван Гешев,

Това е декларацията на лицето Бойко Методиев Борисов пред КПКОНПИ, декларирана в качеството му на министър председател, подадена на 8 май 2019 година:

https://register.caciaf.bg/2019/EA3B4BF5-0FC3-49D4-8880-BAD883F40CB194994.xml

В нея няма нищо декларирано, освен:

– Налични парични средства -75 260 лв. от заплати

– Банкови влогове и депозити – 190 775 лв. от заплати, обезщетения, и 5 445 лв. изплащане на болнично обезщетение.

ТОЛКОЗ!

Това, което имаме като наличност в чекмеджето от нощното шкафче в ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ – и то заснето, КАТО ПРОЦЕС, ЗА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ТОВА ЧЕКМЕДЖЕ СЕ ПЪЛНИ МЕСЕЦИ И ГОДИНИ НАРЕД РЕГУЛЯРНО, Е НА ВИДИМА СТОЙНОСТ ОКОЛО 1 МИЛИОН ЕВРО, БЕЗ ДА СМЯТАМЕ СТОЙНОСТТА НА КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО:

ДРАГИ МИ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ИЛИ СИ ИСТИНСКИ „СТРЕЛЕЦ“, ИЛИ СИ МУТАНТ НА ЗЛОВЕЩИЯ МРАК! ХВЪРЛЯМ ТИ РЪКАВИЦАТА!

Драги ми, главен Прокурор Иван Гешев, тъй като поверената Ви прокуратура се занимава с всичко друго, но не и с ПАЧКИТЕ в чекмеджето на лицето Бойко Методиев Борисов, тъй като подопечните на Властта, любими и Ваши медии, се занимават единствено с други „пиар критични точки“, зададени им от поверената Ви прокуратура в сие с Властта, и тъй като по цял свят световните медии продължават да публикуват и се дивят как така български министър председател е лъснал, като мафиот от филм:

„АФЕРА“ НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА ФОКУСИРАТЕ ВНИМАНИЕТО СИ, ЗА ПРОВЕРКА НЕ НА МЕН, КОЯТО ПУСНАХ СКАНДАЛНИЯ ЗАПИС И ОЩЕ ПО-СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ С ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ, А НА ОЧЕВАДНОТО „ПРАНЕ НА ПАРИ“ И КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!

ДРАГИ МИ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ИЛИ СИ ИСТИНСКИ „СТРЕЛЕЦ“, ИЛИ СИ МУТАНТ НА ЗЛОВЕЩИЯ МРАК! ХВЪРЛЯМ ТИ РЪКАВИЦАТА!

Драги ми, Главен Прокурор Иван Гешев, напълно разбирам менгемето, в което сте поставен още с назначаването си, напълно съм наясно, че не е никак лесно хем поверената Ви прокуратура да слугува на Властта на лицето Бойко Методиев Борисов, хем да служи на закона, каквото и е призванието априори, кристално ми е ясно, че не само аз, но и цял народ живее под владичеството на МАФИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА, и затова се обръщам нетрадиционно към Вас – не само като към главен прокурор, но и като към „Стрелец“!

Драги ми, Главен Прокурор, ако сте истински представител на зодия „Стрелец“, зодия, която аз също имам честта да нося като кръст, зодия, която служи на и отстоява ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА,  ще направите, което трябва!

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ, ВЪПРЕКИ ЗАВИСИМОСТИ, ИНТЕРЕСИ И ПРИМКАТА, КОЯТО ВИ СТИСКА!

Драги ми, Главен Прокурор, един истински „Стрелец“ вече трябваше да направи, това, което трябва! Вие знаете какво!

Един истински „Стрелец“ е ВОИН и никога мекотело!

Бездействието Ви, клинченето Ви, БЯГСТОВОТО ВИ ОТ ОТГОВОРНОСТ ОГЛЕДАЛНО НА СТРАХА ДА УГОДИШ НА ПРЕСТЪПНАТА ВЛАСТ, ВМЕСТО С МЕЧ ДА СЪСЕЧЕШ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ВЛАСТ, НАЧЕЛО С „КАПО ДИ ТУТИ КАПИ“, ще приема като признание, че не сте никакъв „Стрелец“, а някакъв зодиакален мутант!

Мутант, който не служи нито на Истината, нито на Светлината, а на Зловещия Мрак.

Хвърлям Ви ръкавицата!

Всеки прави Избора си сам!

Останете си със здраве.

Веселина Томова

Afera.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!