Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Гамизов: Накрая всяка диктатура си отива и следва възмездие

Image may contain: 1 person

Днес мисля да изясня нещо според мен животозастрашаващо важно, защото съществува едно опасно самозалъгване в голяма част от българите. Както някои от вас са забелязали от доста време говоря за диктатура в България.

Всъщност, предупредих, че такава ще бъде установена преди 11 години - може да намерите достатъчно мои интервюта от това време, преди осъществяващите този заговор срещу демокрацията да ме забранят и подложат на цензура. И така, какво е това животозастрашаващо самозалъгване?

Българите, не разбират масово, че диктатурата не е нещо свързано само с комунизъм, собственост, 300 канала по телевизията, да имаш дребен бизнес, кола на старо или да може да пътуваш в чужбина. Наличието или не на тези неща не отрича съществуването на диктатура. Масово българите свързват диктатурата с комунистическите времена и се объркват, че най-често диктатурата се свързва с описаните по-горе неща.

Защо България е диктатура:

1. Има наложена цензура в медиите, както и те са под контрола на хора свързани с Борисов и кръга му.

2. Държавният репресивен апарат “разчиства” икономиката и публичната сфера от неудобни на Борисов и кръга му лица. Неудобни по всякакви причини и поставя удобни сред благата.

3. Корупцията е в непоносими и разрушителни за обществото размери.

4. Държавата или лично Борисов и кръга му разпределят невероятните 45% от БВП. Всяка диктатура контролира парите и само този процент е достатъчен за доказателство за ликвидиране на демокрацията.

5. Българите живеят зле и напускат България.

6. Българите са третата най-умираща нация в света и не се раждат деца.

7. България е в тесни връзки с най-опасната диктатура в света в лицето на Русия на Путин, както и Борисов и кръга около него според неговите лични публични признания от последните дни, е замесен във военните хибридни енергийни проекти насочени срещу ЕС, НАТО, САЩ и в крайна сметка срещу България. Последното е много важно, защото всяка диктатура е зла с народа си.

8. Борисов и кръга около него са нискокултурни, садистични и неграмотни хора, които типично за всеки диктатор и кръга му, се интересуват на първо място от себе си по примитивен начин. Как - видяхме всички.

9. Режимът в България, както всяка диктатура, си е измислил лъжа за обща употреба, че се бори срещу някакъв враг или срещу комунистите според Борисов и кръга около него. Разбира се, както във всяка диктатура, такава борба няма, защото всеки ключов човек в диктатурата в България сега, е или бивш комунист или произлиза от подобно семейство. Погледнете кариерата на партизанската внучка Лиляна Павлова и това е достатъчно.

10. Честни избори не са възможни и те се манипулират по всякакъв начин. Но наличието на формални избори е много важна част от лъжата, че няма диктатура. Всяка диктатура върши същото.

11. Диктаторът произлиза от ниските слоеве на обществото, презира истински образованите, етичните и отричащите насилието. Борисов ни демонстрира презрението и подигравателното си отношение в записите чути от нас към практически всички. Диктаторите вярват в своята изключителност.

12. Трите власти са унищожени според идеята за тяхната независимост и подчинени на Борисов и кръга около него. Всеки диктатор подчинява съда и се опира на него да легитимира разправата с противниците си, както и да заграбва, каквото пожелае той и кръга около него. Законите се пишат според желанията на диктаторът и кръга около него.

Засега това е достатъчно. Всеки, който колаборира с диктатурата сега в България трябва внимателно да помисли за бъдещето. Няма значение, какво ще се случва, колко хора ще бъдат унищожени и живота им съсипан, накрая всяка диктатура си отива и следва възмездие.

Големият срам е за ЕС, ЕК и Германия специално, която съдейства в типична за нея външнополитическа безотговорност за установяване на такъв режим в България сега. Диктатурата в България е позор за цялата идея за ЕС от демократични държави. Ядрени централи са строени от американци и по времето на Франко в Испания, както и се е ходело на почивка там по това време. Газопроводи има и в доста арабски диктатури. Но това не променя фактите за масовите гробове в Испания от времето на Франко и липсата на демокрация в арабския свят.

Сега не могат да ни избият, както им се иска, но могат да унищожат живота ни. Аз няма да мълча и да се крия, а ще се боря срещу тези протокомунисти и садисти без значение, какви ще да последствията за мен лично. Вие си решете сами за себе си, дали ще сте с тях или ще сте на страната на децата си, българите и България. Мисля, че 75 години диктатура с кратка почивка преди Борисов са ни достатъчни.

На колко поколения българи трябва да бъде унищожен живота, за да кажем СТИГА?

Стефан Гамизов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!