Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Турция и Гърция ни съсипаха от гаври заради голия Бойко, питат как е възможно мафиот да е премиер? (ВИДЕО)

Турция, Гърция и Кипър станаха поредните държави, които подхванаха международния скандал с голия Бойко Борисов, спящ с пачки, кюлчета злато и пистолет, досущ като дон от мафията, видя Narod.bg.

Бойко шества по първите страници в Турция

В Турция няколко медии посветиха първите си страници на абсурда, в Гърция „приключенията” на злополучния ни премиер станаха тема на телевизионни предавания, установи репортер на Narod.bg.

Навсякъде репортажите предават супер скандала горе-долу по еднакъв начин – описват какво се вижда на снимките от спалнята, като предават и двете гледни точки – на реалната ситуация и на министър-председателя, който яростно отрича, че фотографиите са истински.

В живо предаване по гръцкия „Канал 8” журналист и политолог обсъждат срамната за България история, като откровено се подиграват на Бойко за твърдението му, че президентът Румен Радев го следял с дрон.

Политолог и журналист се чудят как Б. Борисов е премиер на държава от ЕС

Дискусията стига до един-единствен извод – как е възможно човек с поведението и историята на Бойко Борисов да бъде преизбиран за премиер на уж европейска България, показа проверката на Narod.bg.

Вижте какво мислят в Гърция за Бойко Борисов:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!