Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народът си ли наричате мафия, престъпници?

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Ако не харесвате Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Духалката Сачева днес нагло заяви, че срещу правителството била само мафията. Само мафиоти, видиш ли, не харесвали честните, безкористни, кадърни и почтени герберасти, плъзнали като чума из държавата и смучещи кръвта й.

Тази неугледна женица, незнайно как добрала се до този пост, подкрепяща Истанбулската конвенция, поддържаща безумията относно отнемането на български деца от семействата им, работила в НПО, имащо връзка с терористи, каквато информация прочетох в медиите, има наглостта да нарича българите, които виждаме истината, мафия.

На фона на Апартаментгейт, на Пацо Терасата, на записа „Ало, Ваньо“, пачките милиони евро на Онуй в спалнята му, на просташкият му речник, обиждаш освен българския народ, и председателят на Народното събрание, тази женица се чуди как така не ги харесваме. Как не харесваме пропадналите и рушащи се магистрали, току-що построени, как не харесваме наводненията по новите улици и булеварди, как не харесваме строителните безумия на „Граф Игнатиев“, как не харесваме как перничани стояха жадни половин година, как не харесваме да дишаме боклуците на Европа, докато вие си прибирате парите от продажбата на България.

Ние ли сме мафия? Ние, които виждаме корупцията, некадърността и лъжите ви? Ние, които казваме истината за случващото се в държавата? Ние, които искаме запазване на изконите български ценности като семейство и деца, ние, които искаме да живеем нормално в родината си, без да гледаме как я ограбват пред очите ни?

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Вие сте престъпниците. Нагли, корумпирани, некадърни и необразовани. Събрани от кол и въже неудачници, които, ако не са членове на партията ви, за чеп за зеле няма да станат. Вие събрахте мръсната пяна от държавата и я сложихте най-отгоре да ни управлява.

Вие сте мафията! И отговорност и дълг на всеки истински българин е да бъде против вас. И да ви измете от властта!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!