Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оказва се, че комунистът Борисов освен “Винету” е чел и учебниците на КГБ?

Оказва се, че Борисов освен “Винету” е чел и учебниците на КГБ?

От изявите на Борисов през последните дни всички вече трябва да са разбрали, че Борисов освен “Винету” е чел и учебниците на КГБ. Тази тайна е по-смущаваща дори от записа и снимките, които смутиха спокойствието на премиера.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

С каква цел точно Борисов е чел учебниците на КГБ и откъде се е снабдил с тях. От наши източници разбрахме, че такива учебници е възможно да има само в специалните разузнавателни школи. От неговото изказване на извънредния брифинг се разбра, че Борисов се е интересувал от технологията за правене на активно мероприятие.

За изненада на Борисов той бе изобличен от своето вице Каракачанов, който направо го засенчи заявявайки, че не е съгласен с премиера, тъй като активното мероприятие го имало не само в учебниците на КГБ, а го имало във всички учебници-активното мероприятие.

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Човек направо да ахне какви начетени управляващи имаме и какви учебници четат само. Ние обаче се притеснихме от твърденията на агент Иван и очакваме същия да даде повече информация за “всичките учебници”, в които го имало активното мероприятие.

При всички случаи обаче, остава открит въпроса- нас агенти на КГБ ли ни управляват или други, които се интересуват от учебниците на КГБ?

Автор: От упор

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!