Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Време е за ново "извънредно положение" за да се поддържа "стабилността" на вече омразното управление! Къде сте, скопени "демократи"?

Време е за ново "извънредно положение"!
Бумерангът, който хвърляше Борисов, сега се завръща обратно към него.

Няма случайности, Цветан Цветанов напуска ГЕРБ ритуално, някой някъде говори гаменски със стила и (подозрително точно) гласа на Борисов, накрая пуснаха и снимки с пачки и златни кюлчета, а Божков пропя и продължава да пее от Дубай.

Гешев няма как да се прави на луд (според "записа"), иска - не иска, ще трябва накрая да проговори.

Големият брат отвъд океана и Голямата сестра отсам в ЕС ще си направят точно сметките и за Шенген, и за Еврозоната, и за "успехите" на РБ.

При това положение (очаквано!) нима не е най-добро извинение да се върне с още по-строги мерки "извънредното положение", за да се поддържа "стабилността" на вече омразното управление?! Очаквам утре поне нови 145 заразени.
Трепери, народе?!

---

Къде сте, скопени "демократи"?

Преди години Петър Младенов (може би) изрече една неуместна реплика, заради която "демократичните сили" поискаха оставката му. По-късно БСП-ДПС издигнаха ДП за шеф на ДАНС и отново всички "демократични сили" се изправиха и свалиха правителството. И в предния, и в този случай, доста "демократи" забогатяха и надебеляха във властта.

От доста дни един грозен запис на един просташки, вулгарен и отвратителен език шества не само из страната ни, но вече и по света. Очаквах онзи, който го нарочват за автор на простотията, сам да поиска експертиза и да се оневини; очаквах госпожата, която се споменаваше в записа, също да поиска експертиза. Къде са службите, които трябва да докажат дали записът е автентичен или не? Къде са стратезите Костов, Нинова и Доган, (уж) патриотите?! Няма реакция, само усмивки или мълчане...

Боян Дуранкев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!