Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Границата е блокирана, къде сте тръгнали бе, национални предатели?! Я, марш на „Алепу“!

granicata-e-blokirana-marsh-na-alepu-1

След като по-рано ФАКТИ писа за километричната опашка от автомобили пред ГКПП „Кулата“ от мераклии за почивка в Гърция, ситуацията към 13:00 часа е още по-усложнена. Реално границата южната ни съседка е блокирана.

На един столичанин са необходими над 10 часа, за да стигне от дома си в София до гръцка територия – нещо, което при нормални условия би отнело не повече от два часа при наличието на магистрала.

Хората са изнервени и на предела на силите си.

Още вчера на граничния пункт са командировани столични катаджии, които проверяват преминаващите границата за неплатени глоби.

Грaничнитe влacти въвeдoхa нoвo изиcквaнe: нe caмo щe прoвeрявaт личнитe дoкумeнти, нo и щe зaпиcвaт дaннитe нa минaвaщитe в кoмпютър. Тaкa нa прaктикa зa бългaритe щe вaжaт пo-cтрoгитe прaвилa зa грaждaни нa cтрaни извън Eврocъюзa.

За най-отчаяните шофьори е освободена крайната лява лента на магистралата, за да могат да поемат обратния път на север. А пред угрозата да изкарат половин ден на пътя, такива въобще не липсват.

Гръцки шофьор сподели пред ФАКТИ, че вчера сутринта е тръгнал от Прага и „такова чудо, като нашето в България“, не бил виждал никъде по света.

Явно призивът на премиера и подчинените му, заможните българи да не ходят на почивка в Гърция, а да харчат парите си на нашето Черноморие, започва да се сбъдва и то по трудния начин.

Къде сте тръгнали бе, национални предатели?! Я, марш на „Алепу“!

Факти БГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!