Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какви глупости може да наговори, особено „онзи“, когато е омазан, ама отвсякъде!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

/Не с дрон, с орбитална космическа станция ГО следят, понеже е изключително важен и ценен!/

„Бойко Борисов коментира публикувания запис, за който се твърди, че е неговият глас, и снимките от спалнята му. Той ги определи като манипулация и компромат.

Защо се прави сега, а не преди изборите – защото юли е важен. България върви уверено заедно с Хърватия към влизане в Банковия съюз, което значи и парична независимост. каза Борисов.

Кога станахме неудобни – когато извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F-16 я пратихме директно към истинската евроатлантическа ос. От тогава се роди омразата към нас, каза още той.

„И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Искат да ме скарат с Цвета Караянчева, посочи той.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята”, каза още премиерът.

„Сто пъти казах, от Васил Божков нито една стотника не съм вземал. Колко избори спечели тази партия, която е зад мен сега, всички избори спечелихме. Видяха, че чрез избори не могат да ни бият“, подчерта Борисов. „Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студиа създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват заплахи от държавния глава, който трябва да бъде обединител на нацията, който бе уличен, сега искат мен да ме вкарат в калта. Нито ще ме откажат, нито ще се спра“, заяви Борисов. „Това са необратими процеси – банковия съюз. Това страшно ги притеснява“, каза още Борисов.

Целта е да ни смачкат психически, след това ще ни посегнат физически, каза още Борисов.

Президентът Радев си позволява да вдига дрон и да ме снима, идва на един метър от мен. Когато питам НСО защо допускате, те казват: Президентът го управлява. Казват му, че съм се възмутил и той го прибира.
Казвам ви, че Радев ме следи с дрон, каза Борисов.!☹️

Велимил Георгиев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!